Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κότσανη Χρυσοβαλάντω-Μαρία

Βιολόγος
Πτυχία
Πανεπιστήμιο πατρών
Πτυχίο - Βιολόγος 2012
Κότσανη Χρυσοβαλάντω-Μαρία
Πτυχίο - 0
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του πανεπιστημίου Πατρών και εργάζομαι ως καθηγήτρια Βιολογίας σε μαθητές λυκείου και σε φοιτητές εδώ και 15 χρόνια. Η φροντιστηριακή μου πείρα παράλληλα με τα ιδιαίτερα μαθήματα με βοήθησε στην οργάνωση τμημάτων με μέγιστη απόδοση σε κάθε μαθητή. Παρέχεται στους μαθητές υποστηρικτικό υλικό που περιλαμβάνει σημειώσεις θεωρίας και ασκήσεις που ανανεώνω κάθε χρόνο με ιδιαίτερη προσοχή έτσι ώστε να καλυφθούν οι μαθησιακές ανάγκες των μαθητών. Το μάθημα προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του μαθητή με σκοπό το καλύτερο μαθησιακό αποτέλεσμα. 

Όσον αφορά τα φοιτητικά μαθήματα έχω αρκετό υλικό από σημειώσεις καθηγητών που έχει συλλεχθεί απο παλαιότερους φοιτητές που κάναμε την προετοιμασία της εξεταστικής τους. Επίσης διδάσκω υποψήφιους φοιτητές για κατατακτήριες εξετάσεις σε τμήματα Ιατρικής, Νοσηλευτικής, Βιολογίας, Φυσιοθεραπείας, Ιατρικών Εργαστηρίων. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Παροχή σημειώσεων, πολυετής φροντιστηριακή και κατ'οίκον  εμπειρία.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εργάζομαι ως καθηγήτρια  σε φροντιστήρια μέσης εκπαιδεύσης και με ιδιαίτερα μαθήματα πάνω απο 15 χρόνια για μαθητές λυκείου γενικού και επαλ. Φοιτητικά μαθήματα διδάσκω εδώ και 8 χρόνια σε σχολές όπως Νοσηλευτική, Ιατρικά Εργαστήρια, Βιολογίας και Γεωπονίας.  

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Πάντα ήθελα να εργαστώ ως καθηγήτρια ενώ παράλληλα αγαπούσα τις θετικές επιστήμες και ιδιαίτερα τη Βιολογία. Η ενασχόληση με μαθητές και με φοιτητές είναι πολύ ενδιαφέρουσα και παραγωγική για εμένα και ειδικά για μαθήματα όπως η Βιολογία, Ανατομία, Φυσιολογία που αγγίζουν τον άνθρωπο και τα έμβια όντα που μας περιβάλλουν.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
12

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές