Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπώλου Χριστίνα

Νηπιαγωγός
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Πτυχίο - Νηπιαγωγός 2019
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού

Ονομάζομαι Μπώλου Χριστίνα, είμαι εκπαιδευτικός με master στην Ειδική Αγωγή. Παραδίδω μαθήματα σε παιδάκια δημοτικού από πρώτη έως τετάρτη δημοτικού, όπως επίσης και σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, που αφορούν νήπια και παιδιά δημοτικού.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η μέθοδος και ο τρόπος παράδοσης του μαθήματος διαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού. Σκοπός μου είναι να σκιαγραφήσω τις ανάγκες του εκάστοτε παιδιού και να γίνει μια εις βάθος μελέτη, στοχεύοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Εργάζομαι τα τελευταία 3 χρόνια σε Κ.Δ.Α.Π., όπως επίσης έχω ένα χρόνο περίπου εμπειρία σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, καθώς εργαζόμουν ως παράλληλη στήριξη σε παιδί προσχολικής ηλικίας.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Στόχος μου είναι μέσω της διδασκαλίας να καταφέρουν τα παιδιά να αναπτύξουν το γνωστικό τους επίπεδο αλλά και να υπάρχει μια καθημερινή πρόοδος. Φυσικά, το κίνητρο που μου δίνεται είναι η καθημερινή βελτίωση και εις βάθος γνώση που αποκτά το κάθε παιδί.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Στην κατανόηση των αναγκών ενός μαθητή, συμβάλλει η επικοινωνία με τους γονείς, προκειμένου να υπάρξει μια εικόνα ως προς την απόδοση που έχει,και εν συνεχεία η εξάσκηση που θα κάνουμε με το παιδί, προκειμένου να αντιληφθώ ακριβώς τις ανάγκες του.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Έτη εμπειρίας
3

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές