Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κατσούδας Σπύρος

Μαθηματικός
Ιωαννινα
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Πτυχίο - Μαθηματικός 2022
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Πτυχιούχος μαθηματικός του τμήματος μαθηματικών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων,μεταπτυχιακό στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά του ίδιου τμήματος, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα ή group σε μαθητές όλων των τάξεων Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου με πολυετή εμπειρία σε φροντιστήρια της Άρτας και των Ιωαννίνων.Παρέχεται πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό από προσωπικές σημειώσεις.

  1. Συχνά διαγωνίσματα προσομοίωσης εξετάσεων.
  2. Προσωπικές σημειώσες για όλες τις τάξεις.
  3. Κατεύθυνση Θετική-Τεχνολογική και ΕΠΑΛ.
  4. Θερινά τμήματα για την κάλυψη των κενών σε όλες τις τάξεις.

Τα μαθηματικά αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα στην σκέψη, μεθοδικότητα και κατά συνέπεια την πορεία του μαθητή.Τα μαθηματικά θα αποτελούν για πάντα,καθώς δεν θα αφαιρεθούν ποτέ από τις πανελλαδικές, το πιο σημαντικό μάθημα στην εισαγωγή των μαθητών στο πανεπιστήμιο καθώς και στην πορεία τους μέσα σε αυτό.Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μαθητές στο μάθημα αυτό έχουν μία λύση,την καλή προετοιμασία και την έντονη ενασχόληση από την πρώτη τάξη του λυκείου.

Σπύρος Κατσούδας

Πτυχιούχος Μαθηματικός,MSc Εφαρμοσμένα και υπολογιστικά μαθηματικά.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

! Είμαι ένας παθιασμένος μαθηματικός με αφοσίωση στη μάθηση και την πρόοδο των μαθητών. Επιλέγοντας εμένα ως τον μαθηματικό σας, επωφελείστε από τη  εμπειρία μου και την εξειδίκευσή μου στην διδασκαλία. Με προσαρμοσμένες σημειώσεις που προσαρμόζονται στις ατομικές ανάγκες του παιδιού σας, θα ανακαλύψει τον κόσμο των μαθηματικών.Με τη δική μου προσέγγιση, στοχεύω όχι μόνο να διδάξω αλλά και να εμπνεύσω την αγάπη για τα μαθηματικά. Με μια δυναμική προσέγγιση στην εκπαίδευση, προσφέρω σαφή επεξηγήσεις, εξατομικευμένη στήριξη και ασκήσεις που ενισχύουν την κατανόηση. Επικεντρώνομαι στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και την προετοιμασία για επιτυχημένες εξετάσεις.Επιλέγοντας να συνεργαστείτε μαζί μου, επενδύετε στην εκπαίδευση του παιδιού σας και δίνετε το πρώτο βήμα για μια επιτυχημένη μαθητική πορεία και εισαγωγή στο πανεπιστήμιο!

Επαγγελματική Εμπειρία

Επαγγελματική εμπειρία 7ετών σε ιδιαίτερα μαθήματα και σε φροντιστήρια της Άρτας και των Ιωαννίνων.

2016 - 2023

Ιδιαίτερα μαθήματα σε θετικά μαθήματα Γυμνασίου και Λυκείου, όλων των τάξεων: Άλγεβρα | Γεωμετρία | Μαθηματικά Γυμνασίου | Λυκείου| ΕΠΑΛ 

2018 - 2023 

Φροντιστήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εφη Κουτσουκη 

Προετοιμασία για πανελλαδικές | Γυμνάσιο | Λύκειο 

2022 - 2024

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ,Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων "Εφαρμοσμένα και Υπολογιστικά Μαθηματικά''.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η επιλογή μου να αφοσιωθώ στη διδασκαλία πηγάζει από το πάθος μου για τη μάθηση και την επιθυμία μου να επηρεάσω θετικά τις ζωές των μαθητών. Κοιτάζοντας πέρα από την απλή μετάδοση γνώσεων, θέλω να ενθαρρύνω την κριτική σκέψη, την προσαρμοστικότητα και το ενδιαφέρον για την εκπαίδευση.

Ο στόχος μου είναι να δημιουργήσω ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την αυτοπεποίθηση και την ανεξάρτητη σκέψη. Αναζητώ να προσφέρω εξατομικευμένη υποστήριξη, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε μαθητή, καθιστώντας τη μάθηση ευχάριστη και αποτελεσματική.

Με βαθιά ικανοποίηση παρακολουθώ την ανάπτυξη των μαθητών μου, βοηθώντας τους να ανακαλύψουν τις δικές τους δυνατότητες. Εμπνέομαι από την πρόοδο τους και τον ρόλο που διαδραματίζω στο να διαμορφώνουν θετικές σχέσεις με τη μάθηση που θα τους συνοδεύσουν σε όλη τους τη ζωή.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η κατανόηση των εκπαιδευτικών αναγκών ενός μαθητή απαιτεί επιμονή, επαγγελματική προσέγγιση και ευαισθησία στις ατομικές του συνθήκες. Καταρχάς, η παρατηρηση της συμπεριφοράς και των επιδόσεών του παίζει σημαντικό ρόλο. Ο διάλογος με τον μαθητή και την οικογένειά του είναι κλειδί για την απόκτηση πληροφοριών σχετικά με τις προτιμήσεις του, τα ενδιαφέροντά του και τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Η αξιολόγηση των μαθητικών του ικανοτήτων, σε συνδυασμό με εργαλεία όπως τεστ προόδου και αναλύσεις απόδοσης, παρέχει περαιτέρω κατανόηση. Η προσωπική επαφή με τον μαθητή και την οικογένειά του είναι κρίσιμη για την κατανόηση των ατομικών αναγκών του, ενώ η παρακολούθηση της εξέλιξης συνεχίζεται για να διασφαλιστεί η συνεχής προσαρμογή της διδακτέας ύλης και η βελτίωση της εκπαιδευτικής εμπειρίας. Η εκπαίδευση γίνεται πιο αποτελεσματική όταν είναι εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε μαθητή.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προετοιμασία για υποτροφίες
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Έτη εμπειρίας
6

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Άριστη συνεργασία. Είδαμε άμεση βελτίωση στον γιο μας 

Γιολάντα Κολιού
28.09.2023