Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πετρίχου Νάνσυ

31 ετών
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδονται μαθήματα ισπανικών δια ζώσης στις περιοχές  Καλλιθέα, Μοσχάτο, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Περιστέρι, Πετρουπολη , Νίκαια, Κορυδαλλος, το μεγαλύτερο μέρος του διδακτικού υλικού είναι διαθέσιμο ψηφιακά. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

H ισπανική γλώσσα έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας μου και δεν σταματώ να εξελίσομαι και να μαθαίνω. Το μεγαλύτερο μέρος του διδακτικού υλικού παρέχεται στους μαθητές χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Τιμές προσιτές για όλους.Ωράριο ευέλικτο ανάλογα με τις ανάγκες σας.  Το πρώτο μάθημα δωρεάν.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εμπειρία 4 χρόνων στην διδασκαλία δια ζώσης και on line.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία περιλαμβάνει την ανθρώπινη επαφή και για μένα είναι σημαντικό να δίνω κίνητρο στους άλλους να μάθουν και να εξελιχτούν.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Το μάθημα απροσαρμόζεται στις μαθησιακές ανάγκες και στις επιθυμίες κάθε εκπαιδευόμενου.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
4

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

3 Κριτικές

Πραγματικά την ευχριστώ πολύ για όλα!!! Η συγκεκριμένη καθηγήτρια είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να τύχει σε κάποιον για να μάθει εύκολα και γρήγορα την γλώσσα των Ισπανικών. Απίστευτος χαρακτήρας με σπουδαίες ικανότητες εκμάθησης και διδασκαλίας! Την συστήνω σε όλους ανεπιφύλακτα!!!

Γιώργος Βοντίτσος

Δεν ξέρω πως μπορώ να περιγράψω την αγάπη που έχω για αυτή τη γλώσσα!! Η καθηγήτρια που έχω επιλέξει είναι ένας υπέροχος άνθρωπος με διάθεση προς το μάθημα που διδάσκει, κάνοντας τη κάθε φορά να προσμένω και εγώ για κάτι καινούριο. Με βοηθάει κάθε φορά που μπορεί να μην είμαι σίγουρη για τον εαυτό μου, καθώς μου αποπνέει από την πλευρά της την σίγουρη επιτυχία μου προς σε αυτή τη γλώσσα. Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να βρω άλλη καλύτερη σαν τη Νάνσυ. 

Στεύη Γιαννιού

Η Νάνσυ δείχνει μεγάλη κατανόηση απέναντι στις ατομικές ανάγκες των μαθητών της και προσαρμόζει τη διδασκαλία της αναλόγως, χωρίς ωστόσο να παραμελεί κανένα απαραίτητο κομμάτι της ύλης. Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι γίνονται τόσες ώρες μαθήματος όσες στα αλήθεια χρειάζεται ο μαθητής, με την απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια να καλυφθούν όλα όσα πρέπει. Η προσαρμοστικότητα αυτή συνεπάγεται καλή σχέση ποιότητας και τιμής (δεδομένου ότι η τελευταία είναι από μόνη της ιδιαίτερα ανταγωνιστική). 

Η προετοιμασία για εξετάσεις είναι ενδελεχής και περιλαμβάνει έναν εντυπωσιακό αριθμό τεστ προσομοίωσης πολλών ετών και από όλα τα διαθέσιμα πτυχία, τα οποία καλύπτουν κάθε πιθανό σενάριο από άποψη περιεχομένου και δυσκολίας. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι πηγαίνει να δώσει εξετάσεις απροετοίμαστος. Ελαχιστοποιείται έτσι το στοιχείο του αιφνιδιασμού και αποδυναμώνεται ο παράγοντας της τύχης.

Συγχρόνως, η Νάνσυ είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος, με τον οποίο είναι αδύνατο να αισθανθεί κάποιος άβολα, και παραμένει πάντα στη διάθεση των μαθητών της για οποιοδήποτε πρόβλημα. Είναι εύκολο να βρεθεί καθηγητής ικανός να διδάξει γραμματική και λεξιλόγιο, όμως είναι δύσκολο να προκύψει ένας άνθρωπος που θα σε κάνει να αισθανθείς ότι πραγματικά είναι συνοδοιπόρος σου στο συγκεκριμένο ταξίδι. Αν επιλέξετε τη Νάνσυ, δεν θα νιώσετε μόνοι, και αυτό κατ' εμέ είναι πολύτιμο και δυσεύρετο. 

Παναγιωτοπούλου Κωνσταντίνα