Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γ. Μαρίνα

Msc Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Πόλεων και Κτιρίων
Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π.
Χαλάνδρι
Πτυχία
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.)
Master - Msc Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Πόλεων και Κτιρίων 2013 Επαληθευμένο
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Πτυχίο - Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π. 2002 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Ιδιαίτερα μαθήματα Γραμμικού Σχεδίου από Αρχιτέκτονα Μηχανικό ΕΜΠ

Αρχιτέκτων Μηχανικός Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου παραδίδει μαθήματα Γραμμικού Σχεδίου σε μαθητές Β' και Γ' Γενικού Λυκείου που προετοιμάζονται για τις εισαγωγικές εξετάσεις στα Τμήματα:
Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής - Διακοσμητικής, Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας.

Σε μαθητές ΕΠΑΛ από τον τομέα «Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών» που προετοιμάζονται για πανελλαδική εξέταση στο Γραμμικό Σχέδιο και στα μαθήματα Ιστορία Τέχνης και Τεχνολογία Υλικών.

Σε μαθητές ΕΠΑΛ από τον τομέα «Δομικών Έργων, Δομημένου Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού» που προετοιμάζονται για πανελλαδική εξέταση στο Αρχιτεκτονικό Σχέδιο .

Τεχνικό σχέδιο σε φοιτητές τμημάτων πολυτεχνικών σχολών.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ειδικεύομαι στη διδασκαλία Γραμμικού Σχεδίου και διαθέτω μεγάλη εμπειρία στην αξιολόγηση των  υποψηφίων σε προσομοιώσεις σχεδιαστικών θεμάτων πανελληνίων. Με αυτόν τον τρόπο μπορω να προτείνω ένα εξατομικευμένο και προσαρμοσμένο πλάνο διδασκαλίας στις ανάγκες τους ώστε να επιτύχουν τον στόχο τους.

Διαθέτω πολύ μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση εφήβων πάνω στον ευρύτερο τομέα της Τεχνολογίας, Σχεδίου και STEM Projects.

Επαγγελματική Εμπειρία

2002-2011 Εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών σε αρχιτεκτονικό γραφείο της Αθήνας. Έκδοση οικοδομικών αδειών και μελέτες εσωτερικών χώρων. Επίβλεψη έργων.

2011-σημερα,Ιδιαίτερα Γραμμικού Σχεδίου σε υποψηφίους Πανελληνίων Εξετάσεων. Εκπαιδευτικός του μαθήματος της Τεχνολογίας Γυμνασίου σε ιδιωτικό σχολείο.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία εφήβων είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και διαδραστική εμπειρία για μένα, με μεγάλη ανταλλαγή ενέργειας από τον καθηγητή στον μαθητή και αντίστροφα. Μου αρέσει να παρακινώ το ενδιαφέρον των μαθητών μου, να διεγείρω την περιέργειά τους, να ενισχύω το κίνητρο τους για μάθηση και έτσι να βοηθώ τους εφήβους να κατακτούν τους στόχους τους !

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μέσα από μια σειρά απλών γεωμετρικών προβλημάτων μπορώ να βοηθήσω τους υποψηφίους να λύσουν τις απορίες τους στο Γραμμικό Σχέδιο και να γενικεύσουν τα συμπεράσματά τους σχεδιάζοντας πολύπλοκα σχέδια κτιρίων.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
12

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Ευχαριστούμε πολύ Μαρίνα. Μέσα σε λίγες ώρες κάλυψες πολύ μεγάλη ύλη και κενά της κόρης μου στην ιστορία τέχνης και στην τεχνολογία υλικών 3ης Λυκείου. . Πέρασε και με καλό βαθμό, κάτι που ήταν ανέλπιστο για μας. Μπράβο σου!! Και επειδή την κινητοποίησες......μπράβο σας!!!!!

Τρίγκα Κυριακή.
26.06.2023