Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γαβρηλου Εφη

Θεσσαλονίκη
Πτυχία
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
Δίπλωμα - ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ 2006
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Γεια σας, είμαι η Έφη.
Herkese selamlar, ben Efi.

Ζω στη Θεσσαλονίκη, η οποία είναι μια πόλη την οποία αγαπώ.Από το έτος 2006 διδάσκω την Τουρκική γλώσσα. Η ενασχόλησή μου με τα τουρκικά ξεκίνησε με αφορμή την αγάπη μου για την τούρκικη μουσική και λογοτεχνία και στη συνέχεια τη γνώρισα στη βάση της, μαθαίνοντας την κουλτούρα κατά την παραμονή μου στην Τουρκία και τις σπουδές μου στο πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης.
Έχω πολυετή πλέον  εμπειρία στη διδασκαλία της Τουρκικής Γλώσσας, σε ιδιαίτερα μαθήματα, φροντιστήρια και εταιρείες. Επίσης έχω εμπειρία στη διδασκαλία παιδιών και ενηλίκων με μαθησιακές δυσκολίες όπως Δ.Ε.Π./Υ., αυτισμός, σύνδρομο Asperger.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η Τουρκική βασίζεται σε ένα πλαίσιο με απαράβατους σχεδόν κανόνες και ελάχιστες ως εκ τούτου εξαιρέσεις, που αν αυτό γίνει αντιληπτό, κάθε επίθημα, κάθε νέα έννοια θα φαίνεται απλή και θα μας ενθουσιάζει.
Το μεγάλο βάρος πέφτει στη διδασκαλία και προσωπικά έχω την πολυετή εμπειρία να σας μεταφέρω την πλήρη γνώση της γραμματικής με τους αυστηρούς της κανόνες, της σύνταξης της γλώσσας, του λεξιλογίου και της κουλτούρας με συνεχή εξάσκηση στον προφορικό και στο γραπτό λόγο.
Ακολουθώντας συγκεκριμένη και αποδοτική μέθοδο, πορευόμαστε ανάλογα με τους στόχους που θέτει ο κάθε σπουδαστής, όπως για παράδειγμα την πιστοποίηση γλωσσομάθειας σε κάθε επίπεδο ή την επίτευξη ενός καλού προφορικού επιπέδου. Με την ολοκλήρωση του πρώτου επιπέδου (Α1), όπου με συστηματική μελέτη μπαίνουν οι βάσεις της γλώσσας, ο σπουδαστής αρχίζει να την αντιλαμβάνεται και να τη χειρίζεται σε ένα καθημερινό επίπεδο και έχει και τη δυνατότητα και προοπτική να φτάσει μέχρι και το επίπεδο Γ2.

Επαγγελματική Εμπειρία

18 έτη σε ιδιαίτερα, φροντιστήρια και εταιρείες.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
18

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές