Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χαλάτσογλου Μαρία

Εκπαιδευτικός Δημοτικής Εκπαιδεύσεως
Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Νίκαια - Αθήνα
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Εκπαιδευτικός Δημοτικής Εκπαιδεύσεως 2010
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Master - Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση 2013
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού

Είμαι δασκάλα και εργάζομαι τα τελευταία 11 χρόνια στην Ειδική Αγωγή (Τμήματα Ένταξης, Ειδικά Σχολεία, Παράλληλη Στήριξη). Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά με μαθησιακές και άλλες δυσκολίες.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ειμαι εξειδικευμενη και εχω χρονια εμπειριας.Αγαπω πολυ τα παιδια και το εργο μου, ιδιαιτερα στην ειδικη αγωγη μου φαινεται πολυ δημιουργικο.Εξειδικευομαι σε αυτον τον τομεα και περα απο τα χρονια εμπειριας εχω και μεταπτυχιακο ειδικης αγωγης,αλλα εχω παρακολουθησει και ποικιλα σεμιναρια που αοτονται του κλαδου.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εχω εργαστει σε δημοσια ειδικα και γενικα σχολεια ειτε ως δασκαλα ταξης,ειτε ως δασκαλα τμηνατος ενταξης ή και παραλληλης στηριξης.Εργαζομαι τα τελευταια 13 χρονια (απο το 2010).Παραλληλα,κανω και ιδιαιτερα μαθηματα σε μαθητες με μαθησιακες δυσκολιες και οχι μονο!

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επελεξα την εκπαιδευση και στοχευμενα την ειδικη αγωγη,γιατι μου αρεσει να προσαρμοζω το εργο μου στις εκαστοτε σναγκες των μαθητων.Αισθανομαι αυτη την εργασια ως πολυ δημιουργικη και παραγωγικη. Χαιρομαι να κατευθυνω τιυς μαθητες,ωστε βημα βημα παρα τις οποιες δυσκολιες τουςψνα εξελισσονται στο μετρο των δυνστοτητων τους και να προοδευουν.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Χαρη στην εξειδικευση μου στην ειδικη αγωγη, εξειδικευομαι σε αυτο το κομματι.Με καθε μαθητη μετα απο μια αρχικη αξιολογηση,αλλα και με συνεχη αξιολογηση και κατα την πορεια των μαθηματων,θετονται εξατομικευνενοι στοχοι που ταιριαζουν στις αναγκες,τις ιδιαιτεροτητες,τα ενδιαφεροντα του και το πρισωπικο του στυλ και ρυθμο μαθητης.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Θερινά μαθήματα
Έτη εμπειρίας
13

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Η κυρια Μαρία φαινεται ιδιαιτερα καταρτισμενη και εξειδιξευμενη στο αντικειμενο της.

Μαρία
27.06.2023