Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λαυκιώτη Γεωργία

Φυσικής
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πτυχίο - Φυσικής 2022
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πιστοποίηση - Πιστοποίηση Πληροφορική 2022
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πατρών, του Τμήματος Φυσικής, με μεγάλη διδακτική εμπειρία σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ιδιαίτερα μαθήματα. Αναλαμβάνω τη διδασκαλία Φυσικής, Μαθηματικών και Χημείας όλων των τάξεων Γυμνασίου, Λυκείου, Προετοιμασία Πανελληνίων. 

Μαθήματα Γυμνασίου και Α-Β Λυκείου: 15€/ώρα

Μαθήματα Γ Λυκείου: 20-25€/ώρα (ανάλογα με το πλήθος ωρών)

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω άμεση επικοινωνία με τους μαθητές με την παροχή σημείωσεων , υπομονή και επιμέλεια επιτυγχανεται μια όμορφη εκπαιδευτική διαδικάσια . Έρχομαι κοντά με τα παιδιά και περα από μια στείρα εκπαιδευτική διαδικασία προσπαθώ να δημιουργήσω συνθήκες όμορφες για τον μαθητή ώστε να κατανοήσει και ακόμα καλύτερα να αγαπήσει το μάθημα.

Επαγγελματική Εμπειρία

-Χρόνια διδακτική εμπειρία τόσο σε ιδιαίτερα όσο και σε φροντηστήρια.
-Προετοιμασία πενελλήνιων.

-Ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές 

- έτοιμες σημειώσεις και υλικό με πολλές ασκήσεις 

-μαθητικά  εργαστήρια 

 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ένας καλός καθηγητής στη ζωή μας μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία όμορφων προτύπων . Να μας δώσει μια νέα οπτική γύρω απο την επιστήμη που ποτέ δεν είχαμε προσέξει. Ένας καλός καθηγητής μπορεί να συγκινήσει του μαθητές του και να τους παρακινήσει σε νέα μονοπάτια γνώσης . Έχοντας συναντήσει και έγω τέτοιους ανθρωπούς στη ζωή μου στα σχολικά μου χρόνια που με ώθησαν να ασχοληθώ με τις φυσικές επιστήμες και ιδιαίτερα με την φυσική , θέλησα και εγώ με τη σειρά μου να αποτελέσω αυτό το κομβικό άτομο σε πολλά νέα παιδιά. Να τα παρακινήσω και εγώ με τη σειρά μου να έρθουν πιο κοντά στις επιστήμες , να τις αγαπήσουν και να μην είναι απλά κάποιο δισνόητο μάθημα που έχουν να αντιμετωπίσουν στο σχολείο . Να καταλάβουν τους νόμους που διέπουν το κόσμο μας.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η κατανόηση των εκπαιδευτικών αναγκών είναι πρωταρχικό μέλημά μου. Κάθε παιδί είναι διαφορετικό δεν αντιμετωπίζονται όλοι οι μαθητές το ίδιο . Ένας εκπαιδευτικός ωφήλει να το εστερνιστεί αυτό και να λειτουργεί ανάλογα με το παιδί  που δουλεύει. Τα μαθήματα δεν είναι μια ψυχρή εκπαιδευτική διαδικασία , με τον "κακό" δάσκαλο που πρέπει να φοβήσει τον μαθητή .
Έρχομαι κοντά στα παιδια τα κατανοώ και τα αντιλαμβάνομαι , με μικρά τεστ και την συνεχή επίλυση ασκήσεων διαφόρων επιπέδων αντιλάμβανομαι το επίπεδο και το τρόπο λειτουργία του εκάστοτε παιδιού και προσαρμόζω το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο επίπεδο που τπυ ταιριάζει.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
6

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές