Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μακρή Χριστίνα

Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Απόφοιτος της φιλοσοφικής σχολής του τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση στα παιδαγωγικά παραδίδει ιδιαίτερα φιλολογικά  μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου καθώς και σε ξενόγλωσσους μαθητές.Δίνεται μεγάλη σημασία στην κάλυψη κενών και στην προετοιμασία των μαθητών.Παρέχεται δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό και ευελιξία ωραρίου, τιμές προσιτές. Επιπλέον λόγο της καλλιτεχνικής μου φύσης προσφέρω δημιουργική απασχόληση σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Λόγο της ηλικίας μου και της προσωπικότητας μου έχω άμεση επικοινωνία με τα παιδιά με μεγάλη ενσυναίσθηση και κατανόηση. Λόγο του χαρακτήρα μου και της καλλιτεχνικής μου φύσης έχω την ικανότητα να κρατάω το μάθημα πολύ ενδιαφέρον και ζωντανό.Αντιλαμβάνομαι άμεσα τα κενά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας μαθητής και του παρέχω ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό υλικό για την κάλυψή τους.Λειτουργώ με συνέπεια και υπευθυνότητα στοχεύοντας στην πλήρη κατανόηση της ύλης. Απώτερος σκοπός μου είναι η εκ βάθους κατανόηση της γνώσης μέσα από σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας με επίκεντρο το μαθητή.(μαθητοκεντρική διδασκαλία).

Επαγγελματική Εμπειρία

1 έτος εμπειρίας σε ιδιαίτερα μαθήματα 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η εκπαιδευτική διαδικασία είναι μια διαδικασία που σε ακολουθεί πολλά χρόνια στην ζωή σου. Μεσα σε αυτά τα χρόνια συνειδητοποίησα την αγάπη που έχω για τα παιδιά και την θέληση να τους βοηθήσω με κάθε τρόπο, μεταλαμπαδεύοντας της γνώσεις  μου.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι ανάγκες του κάθε μαθητή φαίνονται από τις πρώτες επαφές μαζί του  μέσα από  την μελέτη των ασκήσεων του , τον τρόπο γραφής και την παρουσία του μέσα στο μάθημα(απορίες, εκφράσεις). Προσπαθώ να κατανοώ τα αστοιχεία που μου δίνονται κάθε φορά και να προσαρμόζω το μάθημα ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε μάθητη που απαιτούνται κάθε φορά .

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
1

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές