Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κερασαρίδη Χριστίνα

Φιλόλογος
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Πτυχίο - Φιλόλογος 2002 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Ονομάζομαι Κερασαρίδη Χριστίνα και είμαι πτυχιούχος του τμήματος Κλασικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων. Έχω παρακολουθήσει επίσης σεμινάριο ειδικής αγωγής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και διδάσκω επίσης αγγλικά, ως κάτοχος Proficiency και άδειας διδασκαλίας. Διδάσκω σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, ενώ αναλαμβάνω επίσης την εκπόνηση πανεπιστημιακών εργασιών. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Λόγω της πολυετούς πείρας μου στο αντικείμενό μου αλλά και της αγάπης μου για τα παιδιά, θεωρώ ότι είμαι κατάλληλη εκπαιδευτικός που μπορεί ουσιαστικά να βοηθήσει τους μαθητές να ανταποκριθούν με γνώση και κριτική σκέψη στις σχολικές απαιτήσεις. Επιπροσθέτως, αξιιοποιώ πορσωπικές σημειώσεις που ανανεώνω, σύμφωνα με τις αλλαγές που συντελούνται στον χώρο της παιδείας, ενώ προσαρμόζομαι στις ανάγκς του κάθε μαθητή ξεχωριστά. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδάσκω από το 2004, τόσο σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, όσο και σε ιδιωτικό χώρο, αλλά και διαδικτυακά. Επιπροσθέτως, συνεργάζομαι με πανεπισητμιακό φροντιστήριο από το 2018, για την εκπόνηση πανεπιστημιακών εργασιών. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Πρωταρχικό κίνητρο υπήρξε και εξακολουθεί να είναι η επιθυμία μου να ασχοληθώ με τα παιδιά, να τα βοηθήσω στις σχολικές τους υποχρεώσεις, να τα διδάξω και να συνδράμω ώστε να αποκτήσουν όχι μόνο γνώσεις, αλλά και αυτοπεποίθηση, κριτκή σκέψη και αισιοδοξία. Η διδασκαλία είναι πολύπλευρη και δεν αφορά μόνο στην κατάκτηση γνώσης αλλά και στη σωστή καθοδήγηση, για να μπορέσουν οι μαθητές να βρουν τον δρόμο τους και να γνωρίζουν τον εαυτό τους καλλιεργώντας τις δεξιότητές τους. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μέσα από την πρώτη επαφή με τον μαθητή αλλά και με τους γονείς, είμαι σε θέση να αντιληφθώ το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο κάθε  μαθητής. Επιπροσθέτως, χρησιμοποιώ κάποιες διαβαθμισμένες ασκήσεις για να έχω πιο αξιόπιστα στοιχεία, ώστε να μπορέσω να οργανώσω το μάθημα πάνω στις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
20

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές