Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παπαγεωργίου Βάσια

Αγγλικής γλώσσας και Φιλολογίας
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Στρασβούργου
Δίπλωμα - Μετάφραση σε Αγγλικά-Γαλλικά-Ελληνικά 1998
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Αγγλικής γλώσσας και Φιλολογίας 2012
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Αθήνας, με 16 χρόνια πείρα σε ιδιαίτερα και σε μεγάλα ιδιωτικά σχολεία της Αθήνας σε όλες τις βαθμίδες (προσχολική-δημοτικό-γυμνάσιο-λύκειο). Παραδίδω μαθήματα αγγλικών σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις ηλικίες. Προετοιμάζω για πιστοποιητικά γλωσσομάθειας αγγλικής γλώσσας. 
Περιοχές: παρακάτω περιοχές: Παγκράτι, Ζωγράφου, Καισαριανή, Βύρωνας, Κολωνάκι, Αμπελόκηποι, Νέο Ψυχικό, Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Παπάγου, Βριλήσσια, Γέρακας, Γλυκά Νερά, Παλλήνη
Διαδικτυακό μάθημα και δια ζώσης.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχοντας μελετήσει τη γλώσσα την οποία διδάσκω σε βάθος από μικρή ηλικία και σπουδάζοντάς την τόσο από την σκοπιά της λογοτεχνίας-γλωσσολογίας όσο και από την σκοπιά της μετάφρασης, μπορώ να μεταδώσω τις γνώσεις μου στους μαθητές και τις μαθήτριές μου. Προσπαθώ πάντα να βρώ τον κατάλληλο για τον κάθε μαθητή - μαθήτρια τρόπο επεξήγησης. Η σχέση που αναπύσσεται με τον κάθε μαθητή-μαθήτρια στο πέρασμα του χρόνου είναι μοναδική.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εργάζομαι ως καθηγήτρια αγγλικών σε μεγάλα ιδιωτικά σχολεία της Αθήνας από το 2012. Διαθέτω 16 χρόνια πείρας διδασκαλίας σε μαθητές όλων των βαθμίδων σε ιδιαίτερα και σε φροντιστήρια. Έχω εργασθεί ως μεταφράστρια κειμένων γενικού, νομικού, ιατρικού, τουριστικού και πολιτιστικού περιεχομένου. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η επαγγελματική μου ενασχόληση μου με τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε παιδιά μου δίνει τη δυνατότητα να συνδυάζω  δύο πράγματα που αγαπώ.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αρχικά μιλώντας με την οικογένεια και τον ίδιο τον μαθητή από κοντά και στη συνέχεια διενεργώντας διαγνωστικό τεστ. Κατόπιν, πάντα με γνώμονα το όφελος του μαθητή, αποφασίζουμε για την καλύτερη προσέγγιση.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Έτη εμπειρίας
16

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

2 Κριτικές

Η κα Παπαγεωργίου έχει πολύ καλή επικοινωνία με τα παιδιά και ξέρει πως να τα κερδίσει. Προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε παιδιού. Η κόρη μου ένιωσε από την αρχή πολύ άνετα μαζί της και έγινε ένα μάθημα πολύ ευχάριστο και αποδοτικό. 

Ευχαριστούμε για την φροντίδα που δίνετε στο κάθε παιδί έτσι ώστε να μάθει με τον καλύτερο και ευχάριστο τρόπο την αγγλική γλώσσα. 

Ευχαριστούμε πολύ!

Υβόννη Π
17.09.2023

Η απάντηση της Κας Παπαγεωργίου ήταν άμεση. Έιναι πολύ ευγενική και με έκανε να νιώσω πως έχει αρκετή εμπειρία σε μαθήματα για μικρά παιδιά και ασφάλεια. Η προσέγγιση της είναι πολύ επαγγελματική αλλά και ανθρώπινη

Γιάννης Παπαδημητρίου
06.09.2023