Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ιατρίδη Αιμιλία

TEFL (Teaching of English as a foreign/international language)
English Language & Literature
πετρουπολη
Πτυχία
TeacherRecord
Πιστοποίηση - TEFL Certificate 2023
HASE (Hellenic Association for the study of English)
Πιστοποίηση - How the COVID‑19 pandemic has changed the perception and use of language 2021
HASE (Hellenic Association for the study of English)
Πιστοποίηση - The role of Digital Humanities in Challenging Times 2021
Ionian University
Σεμινάριο - Σχολική Ψυχολογία 2023
Hellenic Open University (EAP)
Master - TEFL (Teaching of English as a foreign/international language) 2025
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών. EFL/ESL Teacher,πτυχιούχος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών. Ιδιαίτερη αγάπη σε παιδιά και νεαρές ηλικίες (young learners). Εργασιακή εμπειρία σε επίπεδα Junior A και Senior A σε κέντρο ξενών γλωσσών γνωστού ομίλου. Χαρακτηριστικά/προσόντα: Υψηλή οργανωτική ικανότητα, Άριστη διαχείριση χρόνου, Πάθος για την ορθή και προσαρμοσμένη καθοδήγηση των μαθητών, Ευχέρεια στα νοήματα και άριστη γνώσης γραμματικής, Πλούσιο λεξιλόγιο και γνώσεις ετυμολογίας, Πάθος για την κατανόηση της Αγγλικής γλώσσας. Περιοχές: Πετρούπολη, Ίλιον, Περιστέρι Αττικής. ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ WEBEX,VIBER,ZOOM,MESSENGER & SKYPE προσαρμοσμένα στα learning needs and language level of students. Συστάσεις: Δρ. Κοσμάς Βλάχος Post Doc, PhD, MSc, MA, BA Ε.Ε.Π, Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Δρ. Ευδοκία Καραβά Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΕΚΠΑ. Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω! 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Άριστη γνώση Ελληνικών και Αγγλικών (δίγλωσση), με αγάπη για τα Αγγλικά και την ορθή τους διδασκαλία. Συνεργάσιμη και μεθοδική, με προσαρμογή στο εκάστοτε πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένο στο επίπεδο των μαθητών. Επικοινωνιακή με όρεξη για διδασκαλία και ιδιαίτερη αγάπη στα παιδιά και τις νεαρές ηλικίες. Κάτοχος διδακτικής επάρκειας και άδειας διδασκαλίας.

Ιδιαίτερα μαθήματα στην ελληνική γλώσσα σε ξενόγλωσσους μαθητές χρησιμοποιώντας διαδραστικά μέσα και τις νέες τεχνολογίες. Χρήση βιβλίων κατάλληλων ανάλογα το γλωσσικό επίπεδο των μαθητών. 

Επαγγελματική Εμπειρία

EFL,ESL Teacher & Τeaching to Young Learners σε κέντρο ξενών γλωσσών γνωστού ομίλου 'So Easy' - 2023

Διδασκαλία σε προσχολική ηλικία (young learners) με τη χρήση ψηφιακών μέσων και δραστηριοτήτων σε κέντρο μελέτης/κέντρο ξενών γλωσσών στην περιοχή της Πετρούπολης 

Ιδιαίτερα μαθήματα στην αγγλική και ελληνική γλώσσα μέσω online πλατφόρμας όπως, zoom,webex και Skype. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η χρήση διαδραστικών μέσων και εναλλακτικών μεθόδων διδασκαλίας (flipped classroom,debates etc) με βάση τις μαθησιακές δεξιότητες του κάθε μαθητή αποτελούν βασικό γνώμονα για την ορθή, σύγχρονη εκμάθηση μιας νέας γλώσσας. Διαθέτω μεγάλη υπομονή, εμπάθεια και κατανόηση, καθώς και οργανωτική αντίληψη για να θέσω τον μαθητή σε πορεία διαρκούς βελτίωσης και εξέλιξης στην αγγλική γλώσσα. 

Παρακολούθηση σεμιναρίου του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) με θέμα τη Διδασκαλία της Ελληνικής ως Ξένης Γλώσσας. Διάρκεια σεμιναρίου: 1 έτος 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Διετής εμπειρία ως καθηγήτρια αγγλικών στο χώρο της εκπαίδευσης σε παιδιά και ενηλίκους, online και δια ζώσης, με ανάπτυξη εξατομικευμένων προγραμμάτων διδασκαλίας. Επίσης, διαθέτω εμπειρία διδασκαλίας σε άτομα με ποικιλία μαθησιακών δυσκολιών σε σχολείο και κέντρα ξένων γλωσσών (ΔΕΠΥ, αυτισμό, δυσλεξία...). 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
2

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές