Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βερτούδου Ελευθερία

Γαλλική γλώσσα και φιλολογία
Πειραιάς
Πτυχία
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Πτυχίο - Γαλλική γλώσσα και φιλολογία 1994
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι καθηγήτρια Γαλλικών, πιστοποιημένη εξετάστρια και διορθώτρια διπλωμάτων του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών, με μεγάλη διδακτική πείρα σε ιδιωτικό σχολείο, φροντιστήρια ξένων γλωσσών και ιδιαίτερα μαθήματα. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Γαλλικών σε παιδιά και ενήλικες .Υπεύθυνη προετοιμασία για όλα τα πτυχία DELF, DALF, SORBONNE, ΚΠΓ. Επίσης, προετοιμασία μαθητών Γ΄ Λυκείου στο ειδικό μάθημα των Γαλλικών για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις καθώς και προετοιμασία μαθητών ή φοιτητών για σπουδές σε Γαλλόφωνα Πανεπιστήμια. Εμπειρία και στην υποστήριξη φοιτητών Γαλλικής Φιλολογίας. Παρέχεται ψηφιακό και έντυπο υλικό με ασκήσεις εμπέδωσης και επανάληψης ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση και στις μαθησιακές ανάγκες του κάθε μαθητή. Δυνατότητα και για παράδοση online μαθημάτων. Συνεργασία και με μεταφραστικά γραφεία.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Προσαρμόζω το μάθημα στις ανάγκες του κάθε μαθητή χρησιμοποιώντας αποτελεσματική μέθοδο διδασκαλίας. Διαθέτω πολύχρονη εμπειρία, οργάνωση και μεταδοτικότητα. Παρέχω σημειώσεις και ασκήσεις εμπέδωσης. Γνωρίζω τις απαιτήσεις των διπλωμάτων και είμαι εξετάστρια και διορθώτρια των διπλωμάτων του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών. Παρέχω κίνητρα στους μαθητές με σκοπό την ενθάρρυνση και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησής τους. 'Εχω εμπειρία και σε online μαθήματα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδακτική Πείρα σε Ιδιωτικό Σχολείο, 28 ετής εμπειρία σαν υπεύθυνη Γαλλικών σε Φροντιστήρια, Ιδιαίτερα Μαθήματα Γαλλικών δια ζώσης και εξ' αποστάσεως.
Πολυετής εμπειρία σε προετοιμασία όλων των επιπέδων:
 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία είναι το μέσο μέσα από το οποίο μπορώ να επικοινωνήσω με τους μαθητές, να ανακαλύψω την προσωπικότητα, τις ανάγκες τους και να βρω τον κατάλληλο τρόπο που ταιριάζει στον καθένα ανάλογα το επίπεδό του, ώστε να μεταδώσω τις γνώσεις. Η μεταδοτικότητα και η οργάνωση είναι προαπαιτούμενα προσόντα για να πετύχω τον στόχο μου και να υπάρχει θετικό αποτέλεσμα.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Έπειτα απο συνεχείς επιμορφώσεις και πολυετή εμπειρία, διαθέτω την ικανότητα μέσα από τον γραπτό και τον προφορικό λόγο να ανακαλύπτω τις ανάγκες και τις δυσκολίες του εκάστοτε μαθητή και να προσαρμόζω  το μάθημα σ' αυτές ,σεβόμενη πάντα τον χαρακτήρα και την μαθησιακή του προσωπικότητα.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
28

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές