Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σάββα Αλίκη

Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Γεια σε όλους! :)

 Είμαι κάτοχος του διπλώματος Yoga Alliance (200 hours) από το Studio One και διδάσκω yoga στα επίπεδα αρχάριο, βασικό και intermediate. Υπάρχει δυνατότητα μαθήματος online και δια ζώσης (στο χώρο μου, στο χώρο του μαθητή, είτε σε εξωτερικό χώρο) ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου ή της ομάδας. Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω, να ακούσω τις ανάγκες σας και να συμπορευτούμε σε αυτό το ταξίδι σωματικής και ψυχικής ευεξίας, ηρεμίας και βαθύτερης επίγνωσης του εαυτού. Επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες!

Νamaste 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Αντιμετωπίζω τη γιόγκα όχι μόνο ως μέθοδο άσκησης του σώματος αλλά ως φιλοσοφία και θεραπεία. Η γιόγκα έχει από μόνη της ως στόχο να φέρει την αλλαγή στο άτομο και να το οδηγήσει στη βαθύτερη επίγνωση του εαυτού του. Όποιος θέλει να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και να εξερευνήσει τα όρια του σώματος και του πνεύματός του , δεν έχει παρά να επικοινωνήσει μαζί μου.

Επαγγελματική Εμπειρία

Τον Ιούνιο του 2023, λίγο αφότου ολοκλήρωσα την εκπαίδευση μου στη διδασκαλία της γιόγκα, πραγματοποίησα ένα σεμινάριο Slow vinyasa yoga με τη ζωντανή συνοδεία του handpan (μουσικό όργανο που χρησιμοποείται στην πρακτική του sound healing) στη σχολή χορού Danzarin. Έκτοτε προσφέρω ατομικά και ομαδικά μαθήματα yoga ενώ μελλοντικά πρόκειται να οργανώσω αντίστοιχα σεμινάρια.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ως μαθήτρια της yoga, κυρίως κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης μου ως δασκάλα, αισθάνθηκα πως βίωσα μια μεταμόρφωση σωματική και πνευματική. Αυτό υπήρξε το κινητρό μου για να ξεκινήσω τη διδασκαλία. Θα ήθελα μέσα από την τελευταία, οι μαθητές μου να βιώσουν την προσωπική τους «μεταμόρφωση» και να γνωρίσουν τα ωφέλη της γιόγκα και του διαλογισμού στην καθημερινότητά τους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Πιστεύω στη διαφορετικότητα του κάθε ατόμου και θεωρώ πως αυτή του επιτρέπει την προσωπική του εξέλιξη, να διανύσει το δικό του ξεχωριστό μονοπάτι. Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες και δυνατότητες, αντιμετωπίζει διαφορετικά εμπόδια, μαθαίνει και εξελίσσεται στο δικό του χρόνο. Στόχος μου είναι να αφουγκραστώ τις ανάγκες του κάθε μαθητή και να επικοινωνήσω μαζί του ώστε να τον βοηθήσω να κατακτήσει το επίπεδο που επιθυμεί.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

3 Κριτικές

Πολύ καλή δασκάλα!!

Vittorio
17.09.2023

Η Αλίκη είναι ένα υπέροχο κορίτσι με πολλή αγάπη για αυτό που κάνει την οποία καταφέρνει να σου μεταδώσει. Έχει φοβερή υπομονή,  προσαρμοζεται στις ανάγκες του καθένα, δημιουργεί ενα όμορφο περιβάλλον και σε πάει παρακάτω. 

Εγω μαζί της γνώρισα και αγαπησα τη yoga.

Σοφία Μουζάκη
21.08.2023

Ένα κορίτσι με πολλή αγάπη για αυτό που κάνει και με μεγάλη μεταδοτικότητα. Καταφέρνει να σε χαλαρώνει όχι μόνο με το πολύ ωραίο πρόγραμμα που βγάζει ανάλογα με τις ανάγκες του μαθητή της αλλά και με την καθοδήγησή της, με την γλυκιά και ήρεμη φωνή της. Τα μαθήματα μαζί της είναι εξαιρετικά! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει ανάγκη να βρει την ισορροπία μέσα του.

Φανού Ελένη
31.07.2023