Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αννίση Κατερίνα

Φιλόλογος
Πτυχία
Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Φιλόλογος 2023
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας του ΕΚΠΑ με ειδίκευση τις κλασικές σπουδές και αναμένω το πτυχίο μου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Αναλαμβάνω την παράδοση ιδιαίτερων φιλολογικών μαθημάτων σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, αλλά και τη μελέτη παιδιών δημοτικού. Τιμή ανά διδακτική ώρα υπό συζήτηση.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Οι οικονομικές δυσκολίες του καιρού μας, με κάνουν να αντιληφθώ την όποια δυσκολία αντιμετωπίζει μια οικογένεια για να μορφώσει τα παιδιά της ή να τα ενισχύσει μαθησιακά. Γι΄ αυτό υπάρχει κατανόηση και δίνεται η δυνατότητα για συζήτηση των τιμών ανά διδακτική ώρα που μπορεί να διαθέσει μια οικογένεια. Επιπλέον, παρέχεται πλούσιο υλικό από προσωπικές σημειώσεις και όχι μόνο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε μαθητή.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εκπόνηση πρακτικής άσκησης σε σχολείο της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Γενικό Λύκειο). Διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων υπό την επίβλεψη καθηγητή.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η αγάπη μου για την κλασική παιδεία και τα φιλολογικά μαθήματα γενικότερα, αλλά και η αγάπη μου για τα παιδιά με ώθησαν να γίνω εκπαιδευτικός. Στόχος του δασκάλου είναι να εμπνεύσει, να καθοδηγήσει τον μαθητή στη γνώση και όχι να του παράσχει στείρα την ύλη, με σκοποό το παιδί να την παπαγαλίσει.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η διδασκαλία δεν είναι αυτοσκοπός! Γι' αυτό, πριν αρχίσουμε να διδάσκουμε ένα ορισμένο κομμάτι ύλης χρειάζεται να εξετάσουμε τις προηγούμενες γνώσεις και βάσεις του μαθητή, που αποτελούν προϋπόθεση για την μετάδοση της καινούργιας πληροφορίας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από προφορικές ερωτήσεις για την ανάκληση των προηγούμενων γνώσεων, αλλά και διά μέσου ασκήσεων που θα θα επιλύονται υπό την επίβλεψη και την καθοδήγησή μου.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
1

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές