Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Περχανίδης Ιάκωβος

MSc In economics (Applied Economics)
Οικονομικών επιστημών
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Master - MSc In economics (Applied Economics) 2023
Α.Π.Θ.
Πτυχίο - Οικονομικών επιστημών 2020
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Καθηγητής Ιδιαίτερων Μαθημάτων Οικονομικών με εξειδίκευση σε Πανεπιστημιακά μαθήματα + ΑΟΘ 3η Λυκείου

Είστε φοιτητής και αναζητάτε την απόλυτη μαθησιακή στήριξη για να επιτύχετε στις σπουδές σας; Είμαι εδώ για εσάς! Είμαι καθηγητής ιδιαίτερων μαθημάτων με εξειδίκευση στο Οικονομικό Τμήμα του ΑΠΘ και είμαι περήφανος που έχω τα παρακάτω επιτεύγματα:

- Είμαι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του ΑΠΘ με άριστη βαθμολογία (9.21), κατατάσσοντάς με πρώτο στο έτος μου.
- Επιτυχία σε πάνω από 100 φοιτητές σε πανεπιστημιακά μαθήματα σε διάρκεια 5 ετών, βοηθώντας τους να αποκτήσουν πτυχίο και να προοδεύσουν χάρη στις καλά προετοιμασμένες μαθησιακές μας συνεδρίες.

Εστιάζω στην ατομική προσέγγιση και την εξατομίκευση της διδασκαλίας. Κάθε φοιτητής είναι μοναδικός, και προσαρμόζω τις διδακτικές μου μεθόδους στις ανάγκες και τους στόχους του. Η σκοπούμενη επίτευξη είναι η καλύτερη κατανόηση του υλικού, η προώθηση της εμπιστοσύνης και της αυτοπεποίθησης και η επίτευξη υψηλών αποτελεσμάτων.

Οι υπηρεσίες μου περιλαμβάνουν:

  • Ιδιαίτερα μαθήματα για φοιτητές του Οικονομικού Τμημάτων(+σχετικών τμημάτων) απο όλη την Ελλάδα (Χρηματοοικονομική Οικονομετρία, Μικροοικονομική, Μακροοικονομική, Στατιστική, Οικονομετρία,Ανάλυση χρονοσειρών,Γραμμική άλγεβρα, Μαθηματικά,Πολιτική Οικονομία,Νομισματική Οικονομική, Θεωρία παιγνίων,Θεωρία Λήψης αποφάσεων κ.α.).
  • Επιτυχία και προετοιμασία για εξετάσεις και πανεπιστημιακά μαθήματα.
  • Ιδιαίτερα σε Γυμνάσιο,Λύκειο : ΑΟΘ, Μαθηματικά,Στατιστική.
  • Βοήθεια στην ανάπτυξη των ακαδημαϊκών δεξιοτήτων,αυτοπεποίθησης και αυτοεξέλιξης.

Εάν επιθυμείτε να αξιοποιήσετε τις ικανότητες σας και να επιτύχετε τους στόχους σας σαν φοιτητές ή εάν είστε γονείς μου θέλουν έναν ευχάριστο καθηγητή για να παιδιά τους ώστε αποκτήσουν βάσεις κριτικής ικανότητας και επίλυσης προβλημάτων  + προετοιμασία πανελληνίων για ΑΟΘ, επικοινωνήστε μαζί μου για να συζητήσουμε το πρόγραμμα που θα ανταποκριθεί στις ανάγκες σας. Με ευελιξία στο πρόγραμμα και ανταγωνιστικές τιμές, μπορείτε να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι ιδιαίτερα πρόσχαρος και κοινωνικός με υψηλή αντίληψη και συναίσθηση , μπορώ να σας εξηγήσω αυτό που σας φαίνεται πολύ δύσκολο χωρίς αναλωθείτε καθόλου.Το μάθημα μου προσπαθώ να έχει διασκεδαστικό χαρακτήρα ,δίνοντας στον μαθητή μου πάντοτε την ουσία της ύλης δίνοντας τον να καταλάβει το σκεπτικό κάθε μαθήματος αλλά και να εκτιμάει το κάθε προσωπικό μας μάθημα όπως του αρμόζει.
Επιπλέον έχω κερδίσει τον έπαινο ως ο 1ος απόφοιτος απο το τμήμα οικονομικών επιστημών του ΑΠΘ με βαθμό 9.21.  

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδάσκω από το 2018 σε φοιτητές οικονομικών τμημάτων σε πανεπιστήμια όλης της ελλάδας , αλλά κατά κύριο λόγο δραστηριοποιούμε στο ΑΠΘ και ΠΑΜΑΚ με ειδίκευηση σε μαθήματα όπως η Οικονομετρία και Μακροοικονομική. 

Επιστημονική συνεργασία με καθηγητές στο τμήματα οικονομικών επιστημών το ΑΠΘ από το 2020 σε ερευνητικό επίπεδο.

Παράλληλα εργάζομαι και σε Project πληροφορικής και web developing.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Αγάπη για την εκπαίδευση: Η διδασκαλία είναι μια ευκαιρία να μοιραστώ την αγάπη μου για τη γνώση και την εκπαίδευση με άλλους. Η ικανότητα να μεταδώσω γνώσεις και να βοηθήσω τους μαθητές μου να αναπτύξουν νέες δεξιότητες με γεμίζει ικανοποίηση και ενέργεια.

Το πάθος μου να επηρεάζω θετικά τις ζωές των μαθητών: Η διδασκαλία μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στις ζωές των μαθητών. Επιθυμώ να τους προσφέρω την υποστήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζονται για να αναπτύξουν το δυναμικό τους και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Συνεχής μάθηση και ανάπτυξη: Η διδασκαλία με ενθαρρύνει να παραμένω ανοιχτός σε νέες ιδέες και εξελίξεις στον τομέα μου. Η ανάγκη να ενημερώνομαι για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις μου επιτρέπει να εξελίσσομαι και να βελτιώνομαι συνεχώς ως εκπαιδευτικός.

Δημιουργία συνδέσμων και ανταλλαγή γνώσεων: Η διδασκαλία μου προσφέρει την ευκαιρία να συνδεθώ με μαθητές από διαφορετικούς πολιτισμούς και περιβάλλοντα, και να μοιραστώ μαζί τους τις γνώσεις μου και τις εμπειρίες μου.

Ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνία: Η εκπαίδευση έχει τη δυνατότητα να κάνει επαναστατικές αλλαγές στην κοινωνία. Πιστεύω ότι η διδασκαλία μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία μιας καλύτερης και πιο ισότιμης κοινωνίας για όλους.

Συνοψίζοντας, η επιλογή μου να ασχοληθώ με τη διδασκαλία προέρχεται από τον πάθος μου για την εκπαίδευση, την αγάπη μου για τη μεταφορά γνώσης και την επιθυμία μου να επηρεάσω θετικά τις ζωές των μαθητών. Είμαι διατεθειμένος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω τους μαθητές μου να αναπτύξουν το δυναμικό τους και να επιτύχουν τους στόχους τους στην εκπαίδευση και στη ζωή τους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Συνομιλώ με τον μαθητή: Αρχίζω μια φιλική συνομιλία με τον μαθητή και τον ρωτώ για τα ενδιαφέροντά του, τις ανησυχίες του σχετικά με την εκπαίδευση και τον τρόπο που νιώθει σχετικά με το σχολείο.

Τον παρατηρώ στο μάθημα: Παρατηρώ προσεκτικά τον μαθητή κατά τη διάρκεια των μαθημάτων για να αναγνωρίσω πιθανές δυσκολίες, ενδιαφέροντα και τον τρόπο που αντιδρά στις διαφορετικές μαθησιακές δραστηριότητες.

Αξιολογώ τις ακαδημαϊκές του επιδόσεις: Μελετώ τις βαθμολογίες του σε προηγούμενα μαθήματα και εξετάσεις για να κατανοήσω τις δυνάμεις και τις αδυναμίες του.

Συνεργάζομαι με άλλους εκπαιδευτικούς: Συζητώ με τους άλλους εκπαιδευτικούς που ασχολούνται με τον μαθητή για να ανταλλάξουμε πληροφορίες και απόψεις σχετικά με τις ανάγκες του.

Εξετάζω τον συνολικό τρόπο μάθησής του: Αξιολογώ τον τρόπο που προσεγγίζει την εκπαίδευση και προσαρμόζω τις διδακτικές μεθόδους και τα υλικά σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του.

Κάθε μαθητής είναι μοναδικός, και η κατανόηση των αναγκών του απαιτεί αφοσίωση και παρατήρηση. Η ατομικοποίηση της προσέγγισης είναι κρίσιμη για να παρέχω αποτελεσματική εκπαίδευση και υποστήριξη σε κάθε μαθητή.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
5

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

2 Κριτικές

Ο Ιάκωβος είναι πολύ φιλικός και μεταδοτικός καθηγητής. Με βοήθησε πολύ στα μαθήματα και είχα άμεση επιτυχία. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα και τον ευχαριστώ για την βοήθεια. 

Μαρία Παπαδοπούλου
03.08.2023

Eξαιρετικός καθηγητής, πανέξυπνος και πάρα πολύ ευγενικός! Είναι νεαρός αλλά φαίνεται η εμπειρία πάνω του ! Το έχει!

Νικολαος περχανιδης
03.08.2023