Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κλημαντιρη Βασιλική

Κλασική φιλολογία
Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα ,Κάτω Πετράλωνα , Άλιμος, Άγιος Δημήτριος, Δάφνη, Νέος Κόσμος, Παλαιό Φάληρο
Πτυχία
ΕΚΠΑ
Πτυχίο - Κλασική φιλολογία 2004
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Καθηγήτρια φιλόλογος, απόφοιτος του τμήματος κλασικής φιλολογίας του ΕΚΠΑ, με πολυετή εμπειρία σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, καθώς και σε ιδιαίτερα μαθήματα, παραδίδει φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου & Λυκείου.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η σωστή διδασκαλία αποτελεί ιδιαίτερη διαδικασία και γι αυτό από την πλευρά του εκπαιδευτικού απαιτείται πλήρης κατάρτιση, μεταδοτικότητα και υπομονή, χαρακτηριστικά τα οποία θεωρώ ότι διαθέτω.

Επαγγελματική Εμπειρία
  • Πολυετής διδακτική εμπειρία σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.  Συγκεκριμένα, ενίσχυση του μαθητή για κάλυψη κενών και προώθηση της ύλης σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου, καθώς και προετοιμασία για την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο μαθητών Λυκείου, με εξειδίκευση σε Αρχαία Ελληνικά, Νέα Ελληνικά & Έκθεση και Λατινικά.
  • Πολυετής εμπειρία σε παράδοση ιδιαίτερων φιλολογικών μαθημάτων όλων των τάξεων Γυμνασίου - Λυκείου.
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία ήταν κάτι που ήξερα πάντα ότι θα ακολουθήσω.  Κίνητρό μου είναι η πίστη στη δύναμη της γνώσης, διότι θεωρώ ότι ''ανοίγει'' τους πνευματικούς ορίζοντες του παιδιού, ενισχύει τις προσλαμβάνουσές του, δίνει πνευματική δύναμη και έτσι δυναμώνει το χαρακτήρα του. 

Στόχος μου είναι να βοηθήσω τα παιδιά να επιλύσουν οποιαδήποτε δυσκολία έχουν στα φιλολογικά μαθήματα, ώστε στη συνέχεια να παρακολουθούν με ευχαρίστηση την παράδοση στο σχολείο και έτσι να έχουν τις μέγιστες επιδόσεις και να επιτυγχάνουν στις εξετάσεις.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Τα πρώτα δύο μαθήματα, θεωρούνται αναγνωριστικά.  Δίνω στα παιδιά υλικό με θεωρία, ασκήσεις και ερωτήσεις ανάπτυξης, τα οποία δουλεύουμε μαζί και έτσι αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν.

Όταν διαπιστώσω ότι υπάρχουν κενά, επιμένω στο να καλυφθούν, ακολουθώντας ταυτόχρονα του ρυθμούς του σχολείου ώστε ο μαθητής να προχωράει κανονικά.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
21

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές