Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καραγιάννη Αικατερίνη

Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών σε ενήλικες και παιδιά είτε διαδικτυακά είτε στον χώρο σας! 100% εγγυημένη επιτυχία σε εξετάσεις πτυχίων αγγλικών από έμπειρη καθηγήτρια αγγλικών! Ταχύρρυθμα μαθήματα για εξετάσεις IELTS για μεταπτυχιακά στο εξωτερικό. Προετοιμασία για εξετάσεις όλων των επιπέδων FCE, ECCE, Cambridge CPE, ECPE Michigan, TOEIC, LRN. 

Παραδίδονται και μαθήματα τουρκικών επιπέδου A1-B2 για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν την γλώσσα για επαγγελματικούς σκοπούς, ταξίδια ή για χόμπυ. Απόφοιτη του İstanbul Üniversitesi με πιστοποίηση στην τουρκική γλώσσα. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

100% επιτυχία σε εξετάσεις πτυχίων αγγλικών / προετοιμασία υλικού προσαρμοσμένο στις ανάγκες των μαθητών /  καθοδήγηση στις εξετάσεις για τα πτυχία αγγλικών

Στο μάθημά μου εφαρμόζονται διαδραστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, σύγχρονες μέθοδοι για την καλύτερη αξιολόγηση των μαθητών και την εμπέδωση της ύλης.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εμπειρία σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών σε Ελλάδα και εξωτερικό

Διαδικτυακά μαθήματα από το 2019 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα επαγγελματικά την διδασκαλία λόγω της αγάπης μου για τις ξένες γλώσσες, την επικοινωνία και τα ταξίδια. Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας σημαίνει πολλά περισσότερα απο την απόκτηση ενός πτυχίου και μπορεί να ανοίξει πολλές πόρτες στο μέλλον των νέων μας, όπως ακριβώς άνοιξε και σε εμένα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω, να ενθαρρύνω και να εμπνέυσω τους μαθητές μου να πραγματοποιήσουν τα ονειρά τους!

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Στο πρώτο μάθημα δίνεται ενα τεστ multiple choice για να βρεθεί το επίπεδο μαθητή στα αγγλικά και ακολουθείτε απο speaking με ερωτήσεις ανάπτυξης οπου εκεί διαπιστώνω τι ανάγκες έχει ο μαθητής/μαθήτρια.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
5

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές