Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπεχλιβάνου Μαρία

Ιωάννινα
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - Φιλολογία 0
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Είμαι φοιτήτρια Φιλολογίας και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου. Αναλαμβάνω προετοιμασία μαθητών δημοτικού για την επόμενη μέρα κάνοντας τα σχολίκα μαθήματα. Μελέτη θεωρητικών μαθημάτων σε παιδιά Γυμνασίου (Αρχαία Ελληνική Γλώσσα, Κείμενα Νεοελληνικής Φιλολογίας, Νεοελληνική Γλώσσα και Ιστορία) Εξατομικευμένη διδασκαλία που βασίζεται στις ανάγκες του κάθε παιδιού και ειδικά σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. Επιπλέον ασκήσεις ,επαναλήψεις και υποστήριξη σε μαθήματα με την βοήθεια του κατάλληλου υλικού εκεί οπού τα παιδιά αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Καλλιέργεια Γραπτού και Προφορικού λόγου μέσα από κείμενα, εκθέσεις και παραγράφους σε συνδυασμό με την ανάλογη θεωρία ( Δημιουργική Γραφή).Ενασχόληση με κείμενα λογοτεχνικά- δοκιμιακά και παράλληλη υποστήριξη της κριτικής σκέψης. Τέλος εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας σε ενήλικες αλλόγλωσσους.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Γνωρίζω τις απαιτήσεις του εκπαιδευτικού συστήματος και προσπαθώ να βοηθήσω τον κάθε μαθητή να επιτύχει τους στόχους του επενδύοντας στις δυνατότητές του. Στόχος μου είναι ο μαθητής όχι μόνο να επιτύχει σε σχολικό επίπεδο αλλά και να αποκτήσει γνώσεις και δεξιότητες που θα αποδειχθούν ευεργετικές και απαραίτητες για το μέλλον του.

Επαγγελματική Εμπειρία
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μου αρέσει πολύ ο χώρος της εκπαίδευσης καθώς θα με βοηθήσει  να εξελίσσομαι, να δίνω αλλά και να παίρνω γνώσεις από τους μαθητές. Είναι μια διαδικασία δημιουργική και παραγωγική και μου αρέσει να βοηθώ τους μαθητές μου να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.                                                                          

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

   Στην πρώιμη αξιολόγηση του μαθητή βοηθά η συζήτηση με τους γονείς, με τον ίδιο τον μαθητή, μια αξιολόγηση της μέχρι τώρα πορείας στο σχολείο αλλά επικουρικά χρησιμοποιώ διαγνωστικές ασκήσεις με στόχο να εντοπίσω κάποιες πρώτες δυνατότητες και αδυναμίες.                                          

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές