Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπιλίδα Άννα

Βιολόγος
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πτυχίο - Βιολόγος 2021
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Αποφοίτητος του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστήμιου Πατρών με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Εφαρμοσμένη Οικολογία και Διαχείριση οικοσυστημάτων και Βιολογικών Πόρων και εμπειρία στη διδασκαλία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου-λυκείου και φοιτητές. 

Συγκεκριμένα, αναλαμβάνεται η διδασκαλία των μαθημάτων:

  • Βιολογίας (Γυμνάσιο-Λύκειο & προετοιμασία για πανελλήνιες)
  • Φυσική (μέχρι Β Λυκείου)
  • Χημείας (μέχρι Β Λυκείου)
  • Υγιεινή και Ανατομία (ΕΠΑΛ) 
  • Βιολογία ΙΒ για πανεπιστήμια του εξωτερικού

Προσφέρονται μαθήμα σε φοιτητές τμημάτων συναφών με τη Βιολογία. Ενδεικτικά μαθήματα:

  • Φυσιολογία ζωικών οργανισμών & ανθρώπου,
  • Φυσιολογία φυτών,
  • Μικροβιολογιά,
  • Βιολογία Κυττάρου, κ.ο.κ.

Επιπρόσθετα, διαθέτω εμπειρία στη συγγραφή και εκπόνηση φοιτητικών εργασιών (πτυχιακών, καθώς και εργασιών εξαμήνου για τμήματα συναφή με βιολογία, δασολογία, περιβάλλον και επιστήμες υγείας).

Τα μαθήματα γίνονται δια ζώσης ή/και εξ αποστάσεως (online μέσω των διαφόρων πλατφορμών, π.χ. Ζοom, Skype). Πλούσιο διδακτικό υλικό και σημειώσεις! Σημασία έχει,  πέρα από την απόκτηση γνώσεων, η σωστή και υγιής επικοινωνία με το διδασκόμενο και η δημιουργία ευχάριστου κλίματος διδασκαλίας.

Τιμές προσιτές και συζητήσιμες. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Πέρα από την απόκτηση γνώσεων, μεγάλη σημασία για εμένα έχει η δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος διδασκαλίας, ώστε ο/η διδασκόμενος/η να νιώθει άνεση να εκφράζεται και να εξελίσσεται. Σκοπός μου είναι να παρακινήσω και θα σας εμπνεύσω το μαθητή να κυνηγήσει και να επιτύχει τις ακαδημαϊκές και προσωπικές σας φιλοδοξίες

Επιπρόσθετα, προσαρμόζω την προσέγγισή μου ώστε να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες και στόχους του εκάστοτε μαθητή. Παρέχω πλούσιο υλικό σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή και το τρόπος διδασκαλίας καθορίζεται ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις του εκάστοτε μαθητή, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η εύκολη κατανόηση. 

Είμαι τυπική στο πρόγραμμα και στις προθεσμίες που θέτονται. 

Επαγγελματική Εμπειρία

2021-σήμερα: Παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων Βιολογίας, Φυσικής και Χημείας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

2022-σήμερα: Παράδοση φοιτητικών μαθημάτων (Επιστήμες Υγείας, Βιολογία, Δασολογιά/Περιβάλλον)

2022-σήμερα: Εκπόνηση φοιτητικών εργασιών (εξαμήνου και πτυχιακών εργασιών) (Επιστήμες Υγείας, Βιολογία, Ιατρική, Φαρμακευτική, Δασολογιά/Περιβάλλον)

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία μου επιτρέπει να έχω θετικό αντίκτυπο στη ζωή των μαθητών μου, εξοπλίζοντάς τους με γνώσεις, δεξιότητες, κριτική σκέψη και πάθος για μάθηση. Μου επιτρέπει να εμπνεύσω και να καθοδηγήσω την επόμενη γενιά, διαμορφώνοντας το μέλλον τους και καλλιεργώντας μια αγάπη για τη μάθηση που διαρκεί μια ζωή.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η κατανόηση των εκπαιδευτικών αναγκών ενός μαθητή είναι μια συνεχής διαδικασία. H συχνή αξιολόγηση της προόδου και ο ανοιχτός διάλογος με τον μαθητή με βοηθά στο να καταλάβω τις ανάγκες και τα θέλω του. Με βάση αυτά, προσαρμόζονται ανάλογα οι μέθοδοι διδασκαλίας ώστε να διασφαλιστεί ότι ο μαθητής θα λάβει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση και υποστήριξη.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
3

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

2 Κριτικές

Εκπληκτική καθηγήτρια! Με βοήθησε πολύ να καλύψω κενά που είχα σε σχετικά μαθήματα χημείας και φυσικής στη β' λυκείου αλλά με βοήθησε και στην προετοίμασια μου για τις πανελλήνιες στο μάθημα της βιολογίας.

Μαρία Χριστοπουλου
01.11.2023

Με την κυρία Άννα ανυπομονώ να έρθει η ώρα να κάνουμε μάθημα. Επειδή μένω μακριά, κάνουμε μάθημα μέσω zoom και παρόλαυτα δεν χάνει σε τίποτα σε σχέση με τα διαζώσης. Είναι πολύ κατανοητή και μεταδοτική, έτοιμη να μου εξηγήσει ότι δεν καταλαβαίνω. Το μάθημα είναι ευχάριστο γιατί πέρα από την ύλη του σχολικού, μου λέει συχνά fun facts σχετικά με την βιολογία. 

Ελπίδα Λαχ.
01.11.2023