Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ρεπάκη Βασιλεία

Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Ρεπάκη Βασιλεία
- 0
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής σε όλες τις τάξεις του γυμνασίου και πρώτης λυκείου. Εχω σπουδάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Θετικών Επιστημών με εξειδίκευση στον τομέα της Πυρηνικής και Μηχανικής.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Το πρόγραμμα σπουδών στη Σχολή μου περιείχε μάθημα Διδακτικής της Φυσικής καθώς και παρακολούθηση σεμιναρίου που αφορά τον τρόπο διδασκαλίας. Έχω αρκετά ανεπτυγμένη την μεταδοτικότητα στα παιδία καθώς και την υπομονή διότι όλοι μαθαίνουμε με τον τρόπο μας και τον χρόνο μας. Τέλος, είμαι πολύ οργανωτική και μεθοδική στον τρόπο διδασκαλίας για το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα παιδιά προετοιμάζονται για τις τελικές εξετάσεις με δικό μου υλικό όπως σημειώσεις, φύλλα εργασίας και διαγωνίσματα. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Ασχολούμαι με τα ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου εδώ και 2 χρόνια, ενώ φοιτούσα ήδη στο τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ. Ξεκίνησα απο τις τάξεις του γυμνασίου και τον δεύτερο χρόνο ανέλαβα και τη πρώτη λυκείου, μια αρκετά απαιτητική τάξη καθώς περιέχει βασικές αρχές της Φυσικής και θεωρώ οτι απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στο κάθε παιδί ξεχωριστά. Εχω συμμετάσχει στο Particle Therapy Masterclass μέσω του Cern και της επιβλέπουσας καθηγήτριάς μου στη διπλωματική μου όσο ακόμα φοιτούσα και ο ρόλος μου αφορούσε την επεξήγηση και βοήθεια τον παιδιών στο συγκεκριμενο Masterclass μέσω Skype. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Το πάθος μου για την επιστήμη της Φυσικής καθώς και η θέληση μου να μεταδόσω τη γνώση αυτής στις υπόλοιπες γενιές με προώθησε απο νωρίς σε ιδιαίτερα μαθήματα. Αγαπώ να δουλεύω με παιδία, να παρατηρώ τον διαφορετικό τρόπο που μαθαίνουν και απορροφούν τη γνώση και να ανακαλύπτω συνεχώς νέους τρόπους εκμάθησης ανάλογα τις ανάγκες των μαθητών μου.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Διδασκαλία προσαρμοσμενη στον εκάστοτε μαθητή με πλήθος σημειώσεων και εκπαιδευτικού υλικού. Συχνά τεστ και φύλλα εργασίας για άμεση παρακολούθηση της προόδου των μαθητών. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
2

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές