Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπουντζής Πολυζώης

Μαθηματικός
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Μαθηματικός 2013
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
PhD - Στατιστική 2022
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, καθώς και σε φοιτητές. Προσφέρω μια εξειδικευμένη προσέγγιση που επιτρέπει στους μαθητές μου να εξελίσσονται και να ανακαλύπτουν την ουσία των μαθηματικών.

Εξειδικεύομαι σε μαθήματα για όλα τα επίπεδα, από το γυμνάσιο έως και το πανεπιστήμιο. Έχοντας αποκτήσει διδακτορικό τίτλο σπουδών στον τομέα, διαθέτω τη βαθιά κατανόηση των θεμελιωδών αρχών των μαθηματικών και τη δυνατότητα να τις μεταδώσω με σαφήνεια και ευκολία.

Οι μαθητές μου θα έχουν πρόσβαση σε προσαρμοσμένο υλικό που συνοδεύεται από σημειώσεις και πρακτικές εφαρμογές, προκειμένου να αντιληφθούν πλήρως τις έννοιες και να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους. Είμαι εξαιρετικά προσηλωμένος στη δημιουργία μιας ευχάριστης διδακτικής εμπειρίας.

Προηγούμενη εμπειρία σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα μου έχει δώσει την ευκαιρία να προσαρμόσω τις μεθόδους μου σε διάφορα εκπαιδευτικά περιβάλλοντα και να αντιληφθώ τις μοναδικές ανάγκες κάθε μαθητή.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Αποτελεσματική προετοιμασία για τις σχολικές εξετάσεις με εμπειρία και στις Πανελλήνιες! 

Μάθημα με μεταδοτικότητα , συνέπεια και υπευθυνότητα

Δίνονται ασκήσεις και προσωπικές σημειώσεις

Επιπλέον βοήθεια σε σχολικές εργασίες

Παρέχονται εντατικά μαθήματα για κάλυψη κενών ή περισσότερης ύλης

Επαγγελματική Εμπειρία

09/2012-Σήμερα: Κατ'οίκον ιδιαίτερα Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και σε φοιτητές

11/2016-09/2018: Πανεπιστημιακά φροντιστηριακά μαθήματα στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών "Λουκανίδη (Στατιστική, Πιθανότητες, Γραμμική Άλγεβρα, Αναλυτική Γεωμετρία μεταξύ άλλων)

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η επιλογή μου να διδάξω βασίζεται καταρχάς στην αγάπη μου για τα μαθηματικά. Ο διδακτορικός τίτλος σπουδών με έχει εμπλουτίσει με βαθιά κατανόηση του αντικειμένου και της μεθόδου διδασκαλίας.

Επιθυμώ να μοιραστώ αυτήν τη γνώση και πάθος με τους μαθητές μου, βοηθώντας τους να αντιληφθούν την ομορφιά των μαθηματικών και να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους. Είναι μεγάλη χαρά για εμένα να βοηθάω τους μαθητές να ξεπεράσουν τυχόν δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν και να βελτιώσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κατανοώντας τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή είναι ζωτικής σημασίας για μια εξατομικευμένη εκπαιδευτική προσέγγιση. Για να το πετύχουμε αυτό, ακολουθούμε διάφορα βήματα όπως:

Συνεντεύξεις και Αξιολόγηση: Συνεντεύξεις με τον μαθητή και τους γονείς για να κατανοήσουμε τις προσωπικές τους ανάγκες, ενδιαφέροντα και δυνατότητες. Επίσης, θα αξιολογήσουμε την τρέχουσα ακαδημαϊκή του απόδοση και τις περιοχές που χρειάζεται βοήθεια.

Διαπροσωπική Παρατήρηση: Θα παρατηρήσουμε τον μαθητή κατά τη διάρκεια των μαθημάτων για να ανιχνεύσουμε τις αναγκαίες προσαρμογές και την αντίδρασή του στην ύλη.

Δοκιμασίες και Αξιολόγηση Ικανοτήτων: Θα χρησιμοποιήσουμε δοκιμασίες και αξιολογήσεις για να αναγνωρίσουμε τις ισχυρές και αδύναμες πτυχές της μάθησης του μαθητή.

Μέσα από αυτές τις διαδικασίες, θα αποκτήσουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα των εκπαιδευτικών αναγκών του μαθητή και θα προσαρμόσουμε το μάθημα για να τον βοηθήσουμε να επιτύχει το μέγιστο δυνατόν.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Έτη εμπειρίας
10

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές