Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σωτηρίου Παναγιώτης

Φυσικός
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πτυχίο - Φυσικός 2016
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής για μαθητές λυκείου (τόσο ατομικά όσο και σε γκρουπ εως και τριών ατόμων) , καθώς και τα μαθήματα φυσικής, μαθηματικών και χημείας για μαθητές γυμνασίου.Τα μαθήματα απευθύνονται για μαθητές απο Α γυμνασίου εως και Β λυκείου.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Λειτουργώ υποστηρικτικά στους μαθητές παροτρύνοντας τους να αποκτήσουν ενδιαφέρον για την επιστήμη , να νιώσουν δημιουργικοι και να αναπτύξουν κριτική σκέψη .

Επαγγελματική Εμπειρία

Ασχολούμαι με τον τομέα της εκπαίδευσης τα τελευταία 6 χρόνια ως καθηγητής φυσικής σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου αξιοποιώντας διαφορετικές παιδαγωγικές μεθόδους και εκπαιδευτικά εργαλεία προσαρμοσμένα στο επίπεδο του κάθε μαθητή.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ο καθηγητής φυσικής είναι υπεύθυνος για τη σχεδίαση και την υλοποίηση διδακτικών σεναρίων που καλύπτουν ευρέως τα θέματα της φυσικής, από τις βασικές αρχές μέχρι τις προχωρημένες έννοιες. Αξιοποιώντας διαφορετικές παιδαγωγικές μεθόδους και εκπαιδευτικά εργαλεία, δημιουργεί μια διαδραστική και εμπνευσμένη ατμόσφαιρα μάθησης.Με τον τρόπο αυτό, συμβάλλει στην εκπαίδευση και την εμπνευσμένη ανάπτυξη των νέων γενεών, καθιστώντας τη φυσική μια συναρπαστική εμπειρία μάθησης.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Πρωταρχικός σκοπός για μια σχέση μαθητή - καθηγητή αποτελει η εμπιστοσύνη και η αυτοπεποίθηση ουτως ώστε να δημιουργηθεί η ασφάλεια στον μαθητή και η πίστη στις δυνατότητες του.Επίσης η παρατήρηση των εννοιών , οι αξιολογήσεις και οι δυνατότητες του καθώς και η συνεργασία με τους γονείς για την εξέλιξη του μαθητή είναι τρόποι μεσω των οποίων αντιλαμβανεσαι τις ανάγκες ενος μαθητή.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
6

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές