Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κύρκου Ιοκάστη

Γαλλική γλώσσα και φιλολογία
Καλλιθέα
Πτυχία
Εθνικό καποδιστριακό πανεπιστήμιο
Πτυχίο - Γαλλική γλώσσα και φιλολογία 2007
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Πεπειραμένη καθηγήτρια γαλλικών-αγγλικών αναλαμβάνω ιδιαίτερα μαθήματα όλων των επιπέδων. Απόφοιτη της φιλοσοφικής Αθηνών του τμήματος της Γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας και κάτοχος proficiency. Αναλαμβάνω μαθητές και ενηλίκους για την επίτευξη στόχων όπως η απόκτηση πτυχίων, βελτίωση προφορικού και γραπτού λόγου , καθώς και μαθήματα για τη διατήρηση του επιπέδου γνώσεων.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η κάθε γλώσσα αποτελεί έναν ζωντανό οργανισμό, πέραν της συνεχής ενασχόλησης σε φροντιστηριακό επίπεδο των δύο γλωσσών (γαλλικά και αγγλικά), παρακολουθώ συνεχώς γαλλικές και αγγλικές εκπομπές με θέματα που αφορούν την καθημερινότητα αλλά και τον χώρο της επιστήμης, της ιστορίας και των τεχνών. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Δεκαπενταετής εμπειρία στην παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων  γαλλικών και αγγλικών σε ανήλικους και ενήλικες. Μαθήματα δια ζώσης και μέσω zoom , σε ιδιαίτερα αλλά και σε group δύο, τριών ή και τεσσάρων ατόμων σε ακόμα χαμηλότερες τιμές ανά άτομο. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η επίτευξη των στόχων που τίθενται αποτελούν κάθε φορά μια νέα πρόκληση. Η μεταλαμπάδευση της γνώσης και η ορατή βελτίωση των μαθητών σε γραπτό και προφορικό λόγο οδηγούν στην επιτυχία. Η επιτυχία του μαθητή που επιτυγχάνεται μέσα από μία διαδρομή που έχουμε χαράξει αποτελεί ένα συνεχές κίνητρο για μένα.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η κατανόηση των αναγκών ενός μαθητή έρχεται μέσα από μια διαδικασία αναζήτησης επίτευξης των αντικειμενικών στόχων και είναι πάντα σε συνάρτηση με το σημερινό επίπεδο του μαθητή. Οι ανάγκες του κάθε μαθητή διαμορφώνουν και το προσωποποιημένο και εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησης της γλώσσας ή της συντήρησης ή και βελτίωσης του προφορικού λόγου.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
15

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές