Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπακρατσά Άννα

Χαλάνδρι
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Αναλαμβάνω μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και προετοιμασία μαθητών Β' και Γ' λυκείου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις στα μαθήματα των μαθηματικών της φυσικής και της χημείας.

Διακρίνομαι από μεταδοτικότητα, κατανόηση, μεθοδικότητα και αντίληψη απέναντι στις ανάγκες των μαθητών. Έχω συνεργαστεί με μαθητές και μαθήτριες από όλες τις σχολικές βαθμίδες και σε διαφορετικά επίπεδα γνώσεων.

Έχω προσωπικές σημειώσεις, συγκεντρωμένες μέσα στη διάρκεια των χρόνων, με αναλυτικότατη προσέγγιση όσον αφορά τις εξηγήσεις, ώστε ο κάθε μαθητής ή μαθήτρια να καταφέρει να κατανοήσει και να φέρει εις πέρας το οποιοδήποτε πρόβλημα. 

Εδρεύω και εργάζομαι κυρίως στα Βόρεια Προάστια

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μέσω της πολυετούς εμπειρίας μου, γνωρίζω την κατάλληλη προσέγγιση, ώστε ο εκάστοτε μαθητής/τρια να μπορέσει να αποδώσει το καλύτερο δυνατόν. Προσεγγίζω το κάθε παιδί βάσει των αναγκών που διακρίνω ότι έχει. Δεν υπάρχει τυποποιημένη μέθοδος για όλα τα παιδιά, καθώς το καθένα διακρίνεται από διαφορετικές ιδιαιτερότητες, δυνατότητες και δυσκολίες. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Συνεργάζομαι με μαθητές και μαθήτριες τα τελευταία 35 χρόνια. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Φροντίζω πάντα η επικοινωνία με τους μαθητές να είναι ανοιχτή και ξεκάθαρη, ώστε να μπορούμε μαζί να λύνουμε την οποιαδήποτε ανησυχία και το κάθε κενό, ή έλλειψη κατανόησης. Βασικό στοιχείο της προσέγγισης είναι ο σεβασμός στους προβληματισμούς του μαθητή ή μαθήτριας. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Έτη εμπειρίας
35

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές