Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βαϊγκούσης Παντελής

Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - 0
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα στα παρακάτω αντικείμενα από τελειόφοιτο του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας:

Ακουστική κιθάρα / λαούτο:

Το μάθημα προσαρμόζεται και προετοιμάζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τα μουσικά ερεθίσματα του κάθε μαθητή, στον οποίο δίνεται η ευχέρεια να καθοδηγήσει το ρεπερτόριο του μαθήματος. Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τη συνοδεία στην κιθάρα και το λαούτο, καθώς και την εκτέλεση μελωδιών πάνω στο όργανο. Υπάρχει η δυνατότητα, εάν θέλει ο μαθητής, να ασχοληθεί και με το τραγούδι παράλληλα με την εκμάθηση του οργάνου. Ρεπερτόριο: έντεχνο, παραδοσιακό (και για τα δύο όργανα), + λαϊκό και ροκ (για την κιθάρα).

Θεωρίας της μουσικής:

Προτείνεται για μαθητές που θέλουν να ασχοληθούν περισσότερο με το θεωρητικό κομμάτι της μουσικής στην ευρωπαϊκή ή στην παραδοσιακή μουσική (μπορεί να διδάσκεται και παράλληλα με το όργανο).

Σύνθεση:

Για οποιονδήποτε θέλει να ασχοληθεί με τη σύνθεση και το δημιουργικό κομμάτι της μουσικής, μπορώ να τον καθοδηγήσω, καθώς η σύνθεση αποτέλεσε το αντικείμενο σπουδών μου στο πανεπιστήμιο για δύο χρόνια.

Δημιουργική απασχόληση:

Κατάλληλο για μικρά παιδιά (1 - 7 χρονών) τα οποία κάνουν τα πρώτα τους βήματα με τη μουσική ενασχόληση. Πρόκειται για ένα μάθημα - παιχνίδι το όποιο αποσκοπεί στην μουσική ανάπτυξη των παιδιών.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Οι μαθητές μπορούν να με προτιμήσουν γιατί αντιμετωπίζω το μάθημα της μουσικής σαν μια ευχάριστη διαδικασία και όχι σαν ένα απλώς πληκτικό μάθημα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Τα τελευταία τρία χρόνια παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα μουσικής στο λαούτο και την ακουστική κιθάρα. Επίσης έχω επαγγελματική εμπειρία από συναυλίες και live εμφανίσεις.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Αγαπώ τη μουσική και τη διδασκαλία αυτής και μου αρέσει να μεταδίδω τις γνώσεις μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ανάλογα με τον κάθε μαθητή/ μαθήτρια.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Προσαρμόζω το πλάνο διδασκαλίας ανάλογα με τις επιθυμίες του/της μαθητή/μαθήτριας, σύμφωνα με τις δυνατότητες του/της, τις οποίες αντιλαμβάνομαι κατά τη διάρκεια των συναντήσεών μας.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
3

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς που έχω γνωρίσει! Το μεράκι του, η χαρισματικότητά του και η αγάπη του για τη μουσική τον κάνουν να ξεχωρίζει με ό,τι και να καταπιαστεί! Εξαιρετικός χαρακτήρας και πολύ χαρούμενος άνθρωπος.. τον συνιστώ!

Μυρτώ Γκέκου
15.09.2023