Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αλιζιωτη Δέσποινα

Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθημάτα στο πιάνο και στα θεωρητά μαθήματα (θεωρία, σολφέζ, αρμονία) σε παιδιά και ενήλικες. Διδασκαλία μουσικής προπαιδείας σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

 Στη διάρκεια των μαθημάτων ακολουθούμε εναν συνδυασμό μεθόδων διδασκαλίας ανάλογα με τις δεξιότητες και τις αδυναμίες του μαθητή. Από τα πρώτα μαθήματα αποκτά εξοικείωση με την ανάγνωση της παρτιτούρας , άνεση με την εκτέλεση του οργάνου και αναπτύσσει το μουσικό αισθητήριο.

Επαγγελματική Εμπειρία

Πολυετή εμπειρία στη παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων στο πιάνο και στα θεωρητικά μαθήματα (θεωρία, σολφέζ, αρμονία) σε παιδιά και ενήλικες. Διδασκαλία μουσικής προπαιδείας σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μέσα από τη διδασκαλία μεταδίδεις τις γνώσεις σου πάνω στη μουσική με στόχο όχι μόνο την εκτέλεση του οργάνου και την αναγνωση των μουσικών κειμένων αλλά και να αναπτυχθεί η ικανότητα αντίληψης της μουσικής. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η πολυετή εμπειρία και διδασκαλία σου φέρνει πολλές διαφορετικές περιπτώσεις μαθητών. Ο καθένας έχει τις ιδιαιτερότητές του, μεσα από αυτές μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι κάθε πρόκληση ακολουθώντας τη σωστή μέθοδο διδασκαλίας και ασκήσεις δεξιοτεχνίας.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Έτη εμπειρίας
12

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές