Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γκάσιος Βασίλειος

Τμήμα Φυσικής
Ιατρική Φυσική - Ακτινοφυσική
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Κρήτης
Πτυχίο - Τμήμα Φυσικής 2022
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Master - Ιατρική Φυσική - Ακτινοφυσική 2024
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Οι υπηρεσίες μου περιλαμβάνουν:

1. Ατομικά Μαθήματα: Προσφέρω ατομικά μαθήματα σε παιδιά και εφήβους, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Στόχος μου είναι η κατανόηση των μαθημάτων και η ενίσχυση των ακαδημαϊκών επιδόσεων.

2. Μαθήματα Προετοιμασίας για Εξετάσεις: Παρέχω ειδικές συνεδρίες προετοιμασίας για παιδιά που ετοιμάζονται για εξετάσεις εισαγωγής σε πανεπιστήμια ή προσπαθούν να βελτιώσουν τον βαθμό τους.

3. Υποστήριξη σε Διπλωματικές Εργασίες: Αν είστε φοιτητές στον τομέα της Φυσικής ή σε σχετική επιστημονική κατεύθυνση και χρειάζεστε βοήθεια στην εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας σας, είμαι εδώ για να σας καθοδηγήσω και να σας υποστηρίξω.

Επικοινωνήστε μαζί μου σήμερα για να συζητήσουμε πώς μπορώ να σας βοηθήσω να επιτύχετε στα μαθήματα σας και να αναπτύξετε το ακαδημαϊκό σας δυναμικό. Για περισσότρες και ειδικές πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είστε γονείς που ενδιαφέρονται για την σχολική πορεία των παιδιών σας; Είστε φοιτητές που αντιμετωπίζουν προκλήσεις στα μαθήματα Μαθηματικών και Φυσικής; Μήπως ετοιμάζεστε για την εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας σας;

Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω! Είμαι καθηγητής με πάνω από πέντε χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία των Μαθηματικών και της Φυσικής, σε παιδιά όλων των ηλικιών. Έχω τελειώσει το τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και ολοκληρώνω το μεταπτυχιακό μου στην Ιατρική Φυσική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, οπότε έχω ειδική γνώση και εμπειρία στον εν λόγω τομέα.

Στόχος μου είναι να διδάξω τα μαθήματα με ενδιαφέρον και κατανόηση, βοηθώντας τους μαθητές και τους φοιτητές να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για την επιτυχία τους. Είμαι διαθέσιμος για μαθήματα σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο και παρέχω ευέλικτο ωράριο για την εξυπηρέτησή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μου σήμερα για να συζητήσουμε πώς μπορώ να σας βοηθήσω να επιτύχετε στα μαθήματα σας και να αναπτύξετε το ακαδημαϊκό σας δυναμικό.

Επαγγελματική Εμπειρία

Με πάνω από πέντε χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία Φυσικής και Μαθηματικών σε παιδιά γυμνασίου, λυκείου και πανεπιστημίου, η επαγγελματική μου εμπειρία είναι εναρμονισμένη με την πρόοδο και την επιτυχία των μαθητών μου. Με αφοσίωση και προσαρμοσμένη προσέγγιση, προσπαθώ να δημιουργήσω ένα κλίμα μάθησης που ενθαρρύνει την κατανόηση και το ενδιαφέρον για αυτές τις επιστήμες.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
5

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές