Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ρουμελιώτη Μαρία

Ιστορικός- Αρχαιολόγος/Φιλόλογος
Πτυχία
Τμήμα ιστορίας αρχαιολογίας και κοινωνικής ανθρωπολογίας
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - Αρχαιολόγος 0
Ιστορία αρχαιολογία και κοινωνική ανθρωπολογία
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - Μεταπτυχιακό 0
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Πτυχίο - Ιστορικός- Αρχαιολόγος/Φιλόλογος 2022
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Είμαι Φιλόλογος, πτυχιούχος του τμήματος ιστορίας αρχαιολογίας και κοινωνικής ανθρωπολογίας του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και φοιτήτρια μεταπτυχιακού. Αναλαμβάνω φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και λυκείου, αλλά και την μελέτη μαθητών δημοτικού σχολείου!!!Έχω εργαστεί ως φιλόλογος σε φροντιστήριο και έχω εμπειρία πάνω στο αντικείμενο! Επικοινωνήστε μαζί μου σε περίπτωση που θέλετε να συνεργαστούμε!!! 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Πρωταρχικός μου στόχος είναι η καλή επικοινωνία με τον γονέα αλλά και το παιδί και η εκμάθηση των μαθητών ώστε να αναπτύξουν τις δυνατότητες τους με τον καλύτερο τρόπο. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμένα να κάνω τον κάθε μαθητή να με εμπιστευθεί, θέλοντας να δημιουργήσω ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον στο οποίο να νιώθει την ασφάλεια και την άνεση να εκφράσει κάθε του προβληματισμό η απορία χωρίς να φοβάται η να διαστάζει, ο εκπαιδευτικός είναι εδώ πάντα για να βοηθά το παιδί να αναπτύξει σωστά την σκέψη του, στόχος μου είναι να καταφέρω να μεταλαμπαδεύσω την αγάπη μου για την μάθηση στους μαθητές μου. Επιπλέον γνωρίζω την δυσκολία των μαθητών στην εποχή μας να συγκεντρωθούν σε ένα στόχο, έχω την διάθεση και τα μέσα ώστε να καθοδηγήσω τους μαθητές προς ένα σωστότερο τρόπο διαβάσματος αποφεύγοντας το βαθμοθηρικό σύστημα της παπαγαλίας.

Επαγγελματική Εμπειρία
  • Σχολική πρακτική άσκηση στα πλαίσια του πτυχίου
  • φιλολογος σε φροντιστήριο του ομίλου Πουκαμισάς 
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Πρωταρχικός μου στόχος είναι η καλή επικοινωνία με τον γονέα αλλά και το παιδί και η εκμάθηση των μαθητών ώστε να αναπτύξουν τις δυνατότητες τους με τον καλύτερο τρόπο!

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μέσα από συζήτηση θα προσπαθήσω να καταλάβω τα κενά κάθε μαθητή, η κατανόηση τόσο από τον καθηγητή αλλά κυρίως από τον ίδιο τον μαθητή των κενών που μπορεί να έχει είναι μια διαδικασία που απαιτεί προσοχή, επιμονή και υπομονή, έχοντας λοιπόν αγάπη για αυτό το επάγγελμα θα προσπαθήσω να συνεργαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα με το παιδί που θα έχω απέναντι μου με σκοπό πάντα τον στόχο του. Επιπλέον ένα μέσω με το οποίο θα γίνει κατανοητή η πιθανή δυσκολία του κάθε μαθητή είναι τα διαγνωστικών τεστ. Επιπρόσθετα θεωρώ ότι κάθε μαθητής θα πρέπει να έχει την δίκη του αντιμετώπιση καθώς κάθε ένα παιδί είναι ξεχωριστό, επομένως έπειτα από την συζήτηση μας θα καταλήξουμε στο πιο είναι το πιο σωστό στυλ διαβάσματος που να βοηθά το παιδί να εξελιχθεί κάνοντας αυτή την προσπάθεια όσο πιο ευχαριστώ γίνεται!!! 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
1

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές