Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γιαννόπουλος Βασίλης

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι μουσικός με σπουδές στην Κλασική Κιθάρα και κάτοχος Πτυχίου και Διπλώματος με βαθμό "Άριστα" στην τάξη του Μιχάλη Σουρβίνου.

Παραδίδω μαθήματα Κλασικής, Ηλεκτρικής και Ακουστικής Κιθάρας, Μουσικής Θεωρίας και Αρμονίας σε άτομα όλων των ηλικιών, δια ζώσης και διαδικτυακά. Το μάθημα διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του μαθητή και αποτελείται από δύο τμήματα, το πρακτικό και το θεωριτικό. Το πρακτικό τμήμα επιμερίζεται στην τεχνική και το ρεπερτόριο της κιθάρας ενώ στο θεωριτικό διδάσκονται οι τρόποι και οι κανόνες που διέπουν τη μουσική σύνθεση και την αρμονία.
 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω ως βασικό στόχο να μεταδώσω στους μαθητές μου την αγάπη μου για τη μουσική και την κιθάρα δίνοντας έτσι κίνητρο για μάθηση μελέτη και αφοσίωση στο όργανο καθώς και τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες ώστε ο κάθε μαθητής να καταστεί αυτόνομος μουσικός και δάσκαλος του εαυτού του επιλέγοντας όποιο μουσικό μονοπάτι επιθυμεί. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα από το 2015 διδάσκοντας:

- Κλασική Κιθάρα σε όλα τα επίπεδα

- Ηλεκτρική και Ακουστική Κιθάρα σε στυλ Blues, Rock, Pop και Έντεχνο

- Μουσική θεωρία, Αρμονία, Αυτοσχεδιασμό και Ear training

- Από τον Σεπτέμβριο του 2020 εργάζομαι στο Ωδείο Μυθωδία ως Καθηγητής Κιθάρας

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία αποτελεί μια δυναμική διαδικασία κατά την οποία οι συμμετέχοντες ανταλλάσσουν απόψεις ιδέες και γνώσεις και επωφελούνται αμφότεροι. Προσωπικά, μέσα από 8 έτη παράδοσης μαθημάτων πάντα μαθαίνω κάτι καινούργιο δίπλα στους μαθητές μου και αποκτώ επιπλέον εμπειρία την οποία θεωρώ ανεκτίμητη.
Ένας παραπάνω λόγος που με έκανε να ασχοληθώ με τη διδασκαλία είναι το αίσθημα χαράς που νιώθω μέσα από την πρόοδο των μαθητών μου και την εκπλήρωση των στόχων που έχουν θέσει, γνωρίζοντας ότι έχω συμβάλει και εγώ σε αυτό δείχνοντας απλά τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ο κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός και επομένως το μάθημα προσαρμόζεται πάντα στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του χτίζοντας μια σταθερή σχέση. Υπό αυτή την έννοια έχω παρακολουθήσει μια σειρά σεμιναρίων για την εκπαιδευτική διαδικασία (Εκπαίδευση Ενηλίκων, Ειδική Αγωγή, Διαπολιτισμική Εκπαίδευση) με στόχο την καλύτερη κατανόηση των αναγκών των μαθητών μου και την προσωπική μου βελτίωση ως δάσκαλος.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
9

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές