Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παναγοπούλου Ειρήνη

Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Instituto Cervantes
Δίπλωμα - DELE C2 0
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Καθηγήτρια ισπανικών, πτυχιούχος του Instituto Cervantes DELE C2, παραδίδω μαθήματα online και δια ζώσης. Προετοιμασία για όλα τα διπλώματα του Instituto Cervantes, ΚΠΓ (Κρατικό Πτυχίο Γλωσσομάθειας), και ειδικό μάθημα πανελληνίων εξετάσεων για εισαγωγή στην Ισπανική Φιλολογία. Προετοιμασία μαθητών και φοιτητών για Erasmus στην Ισπανία . Διατίθενται πρόσθετο εκπαιδευτικό υλικό, ηλεκτρονικές ασκήσεις, θεματοποιημένο λεξιλόγιο, εκφράσεις και ιδιωματισμοί καθώς και υλικό προσομοίωσης των εξετάσεων για όλα τα επίπεδα.  Διαθέσιμες ώρες για μαθήματα από Φεβρουάριο.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Βρίσκομαι από μικρή έως και σήμερα σε διαρκή επαφή με τα ισπανικά. Η καθημερινή συναναστροφή με ισπανόφωνους με βοήθησε να διεισδύσω σε βάθος στα ισπανικά, να καταλάβω τις ιδαιτερότητες της γλώσσας και να την μιλώ άνετα, γρήγορα, σαν και αυτούς. Τα ισπανικά διαθέτουν πολλές διαλέκτους ( el Andaluz, el Canario, el Murciano κτλπ.) και ανάμεσα σε αυτές διακρίνονται διαφορές λεξιλογίου και προφοράς. Η εκμάθηση ορισμένων λέξεων σε αυτές τις διαλέκτους είναι αναγκαία για την πλήρη κατανόηση των ισπανικών. Ωστόσο, το μαθημα θα γίνεται με dialecto madrileño. Θεωρώ πως η εκμάθηση μίας γλώσσας γίνεται αποτελεσματικά μέσω βιωματικών μεθόδων, για αυτό και παράλληλα με τις καθιερωμένες ασκήσεις και κανόνες γραμματικής προτείνω να βλέπουμε βίντεο (κυρίως cortometrajes, μικρές ταινίες), ή να παίζουμε παιχνίδια. Φυσικά αυτές οι επιπρόσθετες δραστηριότητες εναποτίθενται στην επιλογή του κάθε μαθητή και είναι δωρεάν. Στο μάθημα θα προσπαθούμε να μιλάμε όσο περισσότερο στα ισπανικά ώστε μέσω της ακοής να περάσει η γλώσσα στον μαθητή. Η προετοιμασία για πτυχία θα είναι εντατική και μεθοδική.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Αγαπώ πολύ την ισπανική γλώσσα και κουλτούρα και θα ήθελα να μεταδώσω την αγάπη μου αυτή, σε παιδιά και ενήλικες.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Εξαιρετική σαν καθηγήτρια και σαν άνθρωπος.

Με βαθιά γνώση της Ισπανικής γλώσσας, μεταδοτικότητα,  και την πιο τέλεια προφορά που έχω ακούσει σε Ελληνίδα καθηγήτρια. Μιλά σαν Ισπανίδα και μαζί της έμαθα κι εγώ να μιλώ εξ αρχής με τη σωστή ισπανική προφορά.

Το μάθημα κυλά ευχάριστα, παρότι αξιοποιεί και το τελευταίο λεπτό και  το πλούσιο  οπτικοακουστικό υλικό και οι ασκήσεις που δίνει για εξάσκηση στο σπίτι, βοηθάνε πολύ. Ευχαριστώ Ειρήνη, νιώθω τυχερή που σε γνώρισα.

Μεταξία Σοβάζη
20.09.2023