Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κοσμαδάκης Μύρωνας

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Χτίσιμο μιας δυναμικής σχέσης μαθητή και καθηγητή. Καθοδήγηση με έμφαση στην Ψυχολογία και τη συνεχή τόνωση της αυτοπεποίθησης. Σκοπός είναι αρχικά ο μαθητής να αποκτήσει κίνητρο, δύναμη, έμπνευση και τελικά να επιτύχει τον προσωπικό του στόχο. 

Ως καθηγητης IB σε International School και με 20 χρόνια έμπειρια, είμαι ένας μάχιμος coachμε πολύ πάθος με αυτό που κάνω, εστιαζω στην γρήγορη ενεργοποίηση του υποψήφιου ανεξάρτητα με το επίπεδο του. 

Είμαι Career Councellor και Παρεχω συμβουλευτικές υπηρεσιες Επαγγελματικού Προσανατολισμού τόσο για την Ελλάδα όσο και για ολα τα πανεπιστήμια του εξωτερικού με υποστήριξη για τα admitions (αιτήσεις). Συνεχή στοχοθέτηση και αποδεδειγμένη 100% επιτυχία στα καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως 

Εχω προετοιμάσει για περισσότερα από 20 Έτημεγάλο αριθμό υποψήφιων με Εξειδίκευση στα συστήματα εισαγωγής του IB - ALevels και των Πανελλαδικών εξετάσεων και για την εισαγωγή σε πανεπιστήμια της ελλαδασ και του εξωτερικού. Ειδίκευση σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες και δέπυ.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε μαθητές που έχουν επιλέξει το πρόγραμμα InternationalBaccalaureate (IB) AA-AI HL&SL, το Middle Years Programme (MYP), το IGCSE (A-level, O-level) το SAT Test, το ACT Statistics Test, το GRE Mathematics Test, καθως και μαθητες Γυμνασίου, Λυκείου, ΕΠΑΛ, (Μαθηματικά και Φυσική) σε όλες τις περιοχές του κέντρου, των βορείων και νοτίων προαστίων της Αθήνας.

Δυνατότητα και online μαθήματος με χρήση εξελιγμένου e-learning οπτικοακουστικού υλικού (γραφίδα surface pen).

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μπορώ να απλοποίησω το μαθημα δημιουργώντας κίνητρο και αποτελεσματικότητα ακόμα και στον πιο αδύναμο μαθητή. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο να είσαι πρωταγωνιστής στο ταξίδι του ονείρου και των στόχων ενός παιδιού. Ο,τι πιο δημιουργικό να είσαι καθοδηγητης (coach) εμπνευστής, μέντορας και να συνεισφέρεις ενεργά στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του και να συμβάλλεις ακόμα και μετά στην καριέρα του. Με πολύ πάθος για αυτό που κάνω εφαρμόζοντας με μεθοδολογία και ψυχολογική υποστήριξη, μπορώ ακόμα και έναν μαθητή που ποτέ του δεν διάβασε, να τον ενεργοποιήσω, ώστε να καταφέρει να κατακτήσει ευελιξία, διαχείρηση, επάρκεια και τελικά αποτελεσματικότητα στο γραπτό.

Επαγγελματική Εμπειρία

· Καθηγητής IB και Α-Levels σε ιδιωτικό πρότυπο σχολείο

· Career Councellor for University admissions 

· Διευθυντής σπουδών και καθηγητής μαθηματικών σε φροντιστήριακους ομίλους ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ-ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
20

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές