Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δοσοπούλου Αλεξάνδρα

Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι κάτοχος Διπλώματος Πιάνου (με βαθμό "Άριστα") όπως και πτυχίων Ανώτερων Θεωρητικών (Αρμονία - Αντίστιξη - Φούγκα ) από το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και το Δημοτικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Εδώ και πέντε χρόνια εργάζομαι σε ωδεία της πόλης της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, ενώ ιδιωτικά δραστηριοποιούμαι τα τελευταία οκτώ.

Έχω εμπειρία σε μαθητές απο 5 ετών (προσχολικό επίπεδο, μουσική προπαιδεία, μαθήματα - παιχνίδια) έως και ... 65,  καθώς αναλαμβάνω συχνά και ενηλίκους (ακόμη και εντελώς αρχάριους) μαθητές. 

Θα χαρώ να επικοινωνήσουμε και να συνεργαστούμε, σε όποιο επίπεδο/ ηλικία και αν βρίσκεσαι και να κατακτήσουμε μαζί όλους σου τους μουσικούς στόχους! 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Προσπαθώ να υπηρετώ τη μουσική τέχνη με συνέπεια, να εξελίσσομαι ως μουσικός, αλλά και ως παιδαγωγός και να έχω μια ζεστή και προσωπική σχέση με τους μαθητές μου. Θεωρώ οτι το μάθημα της μουσικής πρέπει να είναι πάντα ευχάριστο και ενδιαφέρον, χωρίς όμως καμία έκπτωση στο επίπεδο και την ποιότητα διδασκαλίας.

Επαγγελματική Εμπειρία

Ωδεία Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και ιδιαίτερα μαθήματα. Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις/ μουσικά σχολεία.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Πάντα μέσα από το μάθημα,αλλά και το διάλογο, γίνονται φανεροί οι τομείς στους οποίους ένας μαθητής έχει ευχέρεια, αλλά και εκείνους στους οποίους υστερεί, όπως και οι στόχοι που έχει. Με ενθάρρυνση και συγκεκριμένες παιδαγωγικές μεθόδους, μπορούν να καλλιεργηθούν και να βελτιωθούν όλοι οι τομείς, καθώς όλοι, μα όλοι οι άνθρωποι, μπορούν να ασχοληθούν με τη μουσική, χωρίς περιορισμούς ηλικίας, επιπέδου ή άλλης ικανότητας.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
8

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές