Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σεμερτζίδου Σοφία

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Η Σοφία Σεμερτζίδου έχει σπουδάσει κλασικό τραγούδι, πιάνο και θεωρητικά στο Ελληνικό και στο Νεοκλασικό Ωδείο. Συνέχισε τις σπουδές της στην Ιταλία πλάι σε διακεκριμένους τραγουδιστές. Παράλληλα σπούδασε θέατρο στην Δραματική Σχολή του Ανδρέα Βουτσινά καθώς και ψυχολογία στο Aegean College.Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια θεάτρου δίνωντας έμφαση στην μάσκα στο θέατρο με τον Σίμο Κακκάλα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η πολυετής εμπειρία μου στην μουσική και στο θέατρο, μπορεί κα κατευθείνει ανθρώπους που θέλουν να δομίσουν σωστά την φωνή τους, καθώς και να δημιουργήσουν έναν τρόπο φώνησης κατάλληλο για την φυσιολογία του οργάνου τους. Απευθύνομαι σε ανθρώπους που θέλουν να ανακαλύψουν την φωνή τους και να τραγουδήσουν κλασικό αλλά και σύγχρονο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Απευθύνομαι επίσης σε ανθρώπους που θέλουν να κάνουν προετοιμασία για δραματικές σχολές, και σε αυτούς που θέλουν να βελτιώσουν την θεατρικότητα και την ερμηνεία στο τραγούδι τους.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχει εργαστεί στο θέατρο σε διάφορες παραστάσεις πλάι στους Κάρμεν Ρουγγέρη, Γιάννης Ζουγανέλης κ.ά. Έχει ερμηνεύσει τον ρόλο της Διδούς στην όπερα Διδώ και Αινείας στο αρχαιολογικό μουσείο θεσσαλονίκης, και έχει πάρει μέρος σε πολυάριθμες συναυλίες κλασικής μουσικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και συναυλίες ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, ταυτόχρονα με την συνεργασία της με την Heaven στο τραγούδι ''Yumusak'', και άλλων δικών της, καθώς και άλλων δημιουργών, τραγουδιών. Έχει διακρίσεις σε διαγωνισμούς κλασικού τραγουδιου στο εξωτερικό.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Οι γνώσεις μου πάνω στο αντικείμενο του performance μπορούν "στήσουν" από την αρχή την φωνή με τρόπο τέτοιο που να γίνεται ακούραστα και στοχευμένα καθώς και να βοηθήσουν κάποιον που θέλει να παρουσιάσει τον εαυτό του σε μία σκηνή. Όλο αυτο φυσικά δε μπορεί να συμβεί αμελώντας την ορθοφωνία του λόγου, όπου εξασκέιται σε κάθε μάθημα, άλλα μπορεί να γίνει και πιο στοχευμένα σε ξεχωριστό μάθημα ορθοφωνίας.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Έτη εμπειρίας
10
Video

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές