Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πρόκου Ανδρονίκη

Πτυχία
Πρόκου Ανδρονίκη
Master - 0
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα τουρκικών όλων των επίπεδων. Τα μαθήματα και το υλικό είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες τ@ μαθητ@. 

Δίνω ιδιαίτερη σημασία στην εκμάθηση της γλώσσας μέσω πραγματικών κειμένων είτε δημοσιογραφικών είτε πεζών καθώς θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή γλωσσική ενημερότητα των μαθητ@. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μελετώ και προετοιμάζω κάθε μάθημα ανάλογα με τις ανάγκες κάθε μαθητ@.Ταυτόχρονα δίνω μεγάλη έμφαση στην χρήση  δημοσιογραφικών αρθρών και πεζών κειμένων για την κατανόηση του γραπτού λόγου και τον εμπλουτισμό του λεξιλογίου, καθώς και στη δημιουργική έκφραση κάθε μαθητ@ μέσα άπο μετάφρασεις τραγουδιών της μουσικής προτίμησης τ@ μαθητ@. Κάθε μάθημα είναι ένα πειραματισμός με την δημιουργική εκμάθηση της γλώσσας μέσα απο όδους που θα επιλέγουμε κάθε φορά μαζί με τ@ μαθητ@ βάσει των ενδιαφερόντων τ@. Χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι δεν θα τηρείται η δομή εκμάθησης της γλώσσας που θα αφορά στην εκμάθηση της ιδιαίτερης γραμματικής και συντακτικού της γλώσσας. Σχετικά με την μέθοδο εκμάθησης λοιπόν,ακολουθώ αυτή του ιδρύματος Dilmer θεωρώντας πως αποτελεί μια απο τις πιο κατανοητές και προσιτές μεθόδους.

Επαγγελματική Εμπειρία

Ονομάζομαι Πρόκου Ανδρονίκη, είμαι απόφοιτη του τμήματος γλώσσας,φιλολογίας και πολιτισμού Παρευξείνιων χωρών του Δ.Π.Θ με πολλαπλές μετεκπαιδεύσεις στην τουρκική γλώσσα (κάτοχος C2) κατά την διετή διαμονή μου στην Istanbul μέσω του ιδρύματος Dilmer και του Πανεπιστημίου Yildiz Technical University κατά την διάρκεια του Erasmus. Επιπλέον, έχω ολοκλρώσει τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στη μετάφραση/διερμηνεία στο τμήμα Τουρκικών και Ασιατικών Σπουδών του ΕΚΠΑ. Τέλος, έχω εργαστεί 5 χρόνια ως διερμηνέας τουρκικών-ελληνικών μέσω της ΜΚΟ Μετάδραση σε ποικίλους φορείς και διερμηνευτικά πλαίσια, γεγονός που συνέδραμε στην ενδυνάμωση της γλωσσικής μου ικανότητας καθώς και στον εμπλουτισμό του λεξιλογίου μου. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

 Λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι η γλώσσα αποτελεί ένα απο τα κυριότερα μέσα για την γνωριμία ενός πολιτισμού σε βάθος και η γνώση αυτού οδηγεί στην αποδόμηση των στερεοτύπων και των μετασχηματισμό των θεωρήσεων, στόχος μου είναι η μεταλαμπάδευση του κινήτρου απόκτησης γνώσης για άλλους πολιτισμούς.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η εξατομικευμένη διδασκαλία στα πλαίσια ενός ιδιαίτερου μαθήματος επιτρέπει σε όλ@ όσ@ εργάζονται στον τομέα με μεράκι και νοιάξιμο να διαπιστώνουν τις ιδιαιτερότητες, δυσκολίες και προτιμήσεις τ@ μαθητευόμεν@. 

Η χρήση πολλαπλών μέσων και πηγών εκμάθησης όπως είναι: το βιβλίο, οι σημειώσεις, το διαδίκτυο, τα βίντεο, η μουσική καθώς και  η συζήτηση/επικοινωνία μαζί τ@ είναι κάποιοι απο τους πιθανούς τρόπους προσέγγισεις για την κάλυψη των αναγκών του μαθητ@ βάσει της διαφοροποιημένης διδασκαλίας.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Έτη εμπειρίας
2

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές