Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παπαπαρίση Έλενα

Θεσσαλονίκη
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών & Πολιτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με κατεύθυνση στα Οικονομικά. Με γνώμονα την πολυετή εμπειρία μου στην εκπαίδευση, τόσο στον χώρο των Φροντιστηρίων όσο και στην παράδοση ιδιαιτέρων μαθημάτων, αναλαμβάνω την προετοιμασία των μαθητών Γενικού Λυκείου στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας (ή Οικονομίας).

Παρέχω στους μαθητές άρτια οργανωμένο εκπαιδευτικό υλικό σε μορφή βιβλίου καθώς και οποιοδήποτε έξτρα υλικό ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε μαθητή.

Στόχος μου είναι η παροχή όλων των απαραίτητων γνώσεων και εφοδίων για την άριστη προετοιμασία των μαθητών ενόψει των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Βασικός άξονας της δουλειάς μου είναι η άρτια προετοιμασία των μαθητων για τις Πανελλαδικές εξετάσεις με στοχευμένες μεθόδους ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους του κάθε μαθητή. Φυσικά εξίσου σημαντικό είναι και το υψηλό επίπεδο των προσωπικών σημειώσεων που προσφέρονται στους μαθητές, που είναι αποτέλεσμα μελέτης και αποδελτίωσης των εξοσχολικών βοηθημάτων που κυκλοφορούν.

Επιπλέον, εξειδικεύομαι στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας, κάτι που μου επιτρέπει να εξελίσσομαι συνεχώς στο συγκεκριμένο αντικείμενο χωρίς να αναλώνομαι στη διδασκαλία πολλών μαθημάτων μειώνοντας ταυτόχρονα την απόδοσή μου.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδασκαλία του μαθήματος των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας για 12 συναπτά έτη.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ανέκαθεν έβρισκα άκρως ενδιαφέρουσα τη διδασκαλία, και ιδιαίτερα την προετοιμασία των μαθητών για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Γι' αυτό και ασχολούμαι με τη διδασκαλία τα τελευταία 12 χρόνια.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ο κάθε μαθητής έχει τις δικές του ανάγκες και ιδιαιτερότητες. Από τα πρώτα μαθήματα μέσω της συζήτησης, αναγνωρίζουμε τα προτερήματά του με βάση την απόδοσή του και εστιάζουμε στα σημεία που υστερεί με σκοπό να τα βελτιώσουμε και να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Έτη εμπειρίας
12

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές