Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καπάνη Μαρία

Ψυχολογία
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Ψυχολογία 2022
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Αναλαμβάνω τη βοήθεια στη μελέτη παιδιών δημοτικού.
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά Γυμνασίου (όλα τα μαθήματα) και παιδιά Λυκείου (φιλολογικά μαθήματα) καθώς και σε φοιτητές στον τομέα της Ψυχολογίας. 

Οι τιμές είναι διαφορετικές ανάλογα με την εκπαιδευτική βαθμίδα. (6-8 ευρώ/ώρα για το Δημοτικό, 10-12 ευρώ/ώρα για το Γυμνάσιο και 12-15 ευρώ για τους φοιτητές) 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχοντας πάρει πρόστα το πτυχίο μου με άριστα (9,44) και έχοντας επιτύχει την είσοδο μου το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Κλινικής Ψυχολογίας, έχω γνώσεις πάνω σε ποικιλία γνωστικών σντικειμένων που αφορούν την Ψυχολογία. 
Επιπλέον, έχω τη δυνατότητα να παραδώσω ιδιαίτερα μαθήματα σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες με πρωταρχικό μέλημα την ουσιαστική μάθηση με σεβασμό στην ιδιαίτερη προσωπικότητα κάθε παιδιού ή εφήβου. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω εμπειρία 2 χρόνων στη μελέτη παιδιών δημοτικού. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Έχω επιλέξει τη διδασκαλία κυρίως γιατί θεωρώ ότι η παροχή της γνώσης είναι δικαίωμα όλων. Η μάθηση και η διαπαιδαγώγηση σε κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα είναι αυτά που θα ανοίξουν όχι μόνο επαγγελματικούς δρόμους αλλά και νέους τρόπους σκέψης και κατανόησης του κόσμου. Και αυτό για μένα είναι συναρπαστικό!

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για την κατανόηση των εκπαιδευτικών αναγκών του μαθητή χρειάζεται μια ολιστική αντιμετώπιση. Αρχικά, θα συνομιλήσω με τον ίδιο το μαθητή και με τους γονείς του. Στη συνέχεια θα χρειαστεί να δω στην πράξη σε τι επίπεδο βρίσκεται. Και φυσικά, είναι εξαιρετικά σημαντικό να διαπιστωθεί ποιο είναι το κίνητρο ενός μαθητή που εμπλέκεται σε μια εκπαιδευτική διαδικασία ώστε αυτό να ενισχυθεί. Σε κάθε περίπτωση κλειδί για την κατανόηση των εκπαιδευτικών αναγκών ενός παιδιού ή εφήβου είναι η ανοιχτή επικοινωνία και η ουσιαστική συνεργασία τόσο με το ίδιο όσο και με τους γονείς αλλά ενδεχομένως και με τους υπόλοιπους καθηγητές του. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
2

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές