Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λέντζος Αστέριος

Προγραμματιστής
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Κρήτης
Πτυχίο - Προγραμματιστής 2022
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε τον συναρπαστικό κόσμο της πληροφορικής;
Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω! Προσφέρω μαθήματα προγραμματισμού για αρχάριους και μη, σχεδιασμένα ειδικά για όσους πραγματικά επιθυμούν να εξελιχθούν στον τομέα της πληροφορικής. Όσοι ενδιαφέρονται, ανεξαρτήτως ηλικίας ή προηγούμενων γνώσεων, είναι ευπρόσδεκτοι!
Η κύρια ειδίκευσή μου είναι η γλώσσα Java και έχω αφιερώσει πολύ χρόνο στην απόκτηση τεχνικών δεξιοτήτων  έχοντας λάβει πιστοποιήσεις και έχοντας υλοποιήσει διάφορα προσωπικά και επαγγελματικά έργα.

Αν ενδιαφέρεστε για μαθήματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μου μέσω αλληλογραφίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση μου, ευχαριστώ πολύ.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Προσφέρω εξειδικευμένα μαθήματα σε Java σχεδιασμένα για αρχάριους και προχωρημένους, εκπαίδευση σε βασικές και προχωρημένες εννοιολογίες της Java και σύνδεση με πραγματικά προγραμματιστικά προβλήματα και έργα για πρακτική εμπειρία. Επίσης, προσαρμόζω τα μαθήματα σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή βοηθώντας τον να επιτύχει τους στόχους του και να αναπτύξει αυτοπεποίθηση με μια φιλική προσέγγιση ώστε να γίνει η διαδικασία μάθησης πιο ευχάριστη για τους μαθητές.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Το πάθος μου για την πληροφορική και τη γλώσσα Java με έχει ενθουσιάσει και θέλω να μοιραστώ αυτήν την αγάπη με άλλα άτομα που θέλουν να εξελιχθούν και να ανακαλύψουν τη μαγεία του προγραμματισμού. Επίσης, η διδασκαλία μπορεί να με βοηθήσει να εμβαθύνω περισσότερο στη γνώση μου και να ανοίξω νέες ευκαιρίες για εξέλιξη στην καριέρα μου.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η κατανόηση των εκπαιδευτικών αναγκών ενός μαθητή απαιτεί προσοχή, σωστή προσέγγιση και ευαισθησία. Προσεγγίζω τους μαθητές πάντα με χαμόγελο και κάνω συχνές συνομιλίες με κάθε έναν από αυτούς για να κατανοήσω τα ενδιαφέροντά τους, τις ανησυχίες τους και τους στόχους τους. Επιπλέον, προβαίνω σε συχνές αξιολόγησεις για να παρακολουθώ την πρόοδο τους και να προσαρμόζω την διδασκαλία με βάση τις εξελισσόμενες ανάγκες τους.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Έτη εμπειρίας
1

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές