Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παντελάκη Μαρία

Level C2 Proficiency
Πτυχία
Univercity of Cambridge
Πτυχίο - Level C2 Proficiency 2022
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού

Παραδίδω ιδιαίτερα online μαθήματα αγγλικών σε μαθήτες νηπιαγωγείου και δημοτικού. Μέσω της τεχνολογίας και σύγχρονων μαθητοκετρικών μεθόδων βοηθάω τα παιδιά να έρθουν σε επαφή για πρώτη φορά με την αγγλική γλώσσα με τρόπο αβίαστο, μετατρέποντας κάθε μάθημα σε ένα βήμα προς την επιτυχία. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Οι μέθοδοι διδασκαλίας που χρησιμοποιώ προσαρμόζονται ατομικά και είναι εξατομικευμένες σύμφωνα με τις ανάγκες του μαθητή. Δημιουργώ ένα σχέδιο για κάθε μαθητή με βάση τους στόχους, το επίπεδο, την ηλικία και μαθησιακό του τύπο (οπτικό, ακουστικό, κιναισθητικό, λεκτικό, ενδοπροσωπικό, διαπροσωπικό.) Χρησιμοποιώ μια ποικιλία υλικών, συμπεριλαμβανομένων φύλλων εργασίας, οπτικοακουστικό υλικό, online παιχνιδιών, και μικρές ιστορίες. Επίσης, ενσωματώνω την τεχνολογία στα μαθήματά μου, χρησιμοποιώντας εκπαιδευτικές εφαρμογές και λογισμικό για να ενισχύσω την εκπαιδευτική εμπειρία και να καταστήσω τα μαθήματα ενδιαφέροντα και διαδραστικά.

Εκτός από την παραδοσιακή διδασκαλία από πρόσωπο σε πρόσωπο, χρησιμοποιώ επίσης ένα σύστημα διαχείρησης μάθησης (LMS) για ασύγχρονη μάθηση. Ένα LMS είναι μια εφαρμογή λογισμικού που παρέχει εργαλεία και πόρους για τη διευκόλυνση της εξ αποστάσεως μάθησης. Μου επιτρέπει να δημιουργήσω και να παραδώσω περιεχόμενο, να παρακολουθήσω την πρόοδο και να επικοινωνήσω με τους μαθητές μου.

Το LMS που χρησιμοποιώ διαθέτει χαρακτηριστικά όπως διαδραστικά διαγωνίσματα, συζητήσεις και φόρουμ που προάγουν την μάθηση μέσω της αλληλεπίδρασης. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία επειδή πιστεύω στην αξία της εκπαίδευσης και στη δυνατότητα της για να αλλάξει ζωές. Κάθε μαθητής είναι μοναδικός, με διαφορετικές ανάγκες, δυνατότητες και όνειρα. Ως δασκάλα, έχω την ευκαιρία να εμπνεύσω και να βοηθήσω τους μαθητές μου στο να ανακαλύψουν το δικό τους δυναμικό και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Στο πρώτο μας μάθημα, θα κάνουμε μαζί ένα τεστ για να μπορέσω να καταλάβω σε τι επίπεδο βρίσκεται ο κάθε μαθητής ενώ μέσα από ερωτήσεις θα εντοπίσω τον μαθησιακό του τύπο και θα προσαρμόσω τα μαθήματά μου ανάλογα με τον τρόπο που ο κάθε μαθητής μαθαίνει

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές