Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σαμαρά Ιωάννα

Φιλόλογος
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Φιλόλογος 1999
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδω ιδιαίτερα σε φιλολογικά μαθήματα για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Πολυετής πείρα στην προετοιμασία μαθητών για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Αρχαία ελληνικά, νέα ελληνικά και λογοτεχνία, ιστορία 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Πολυετής πείρα, συγγραφή εκπαιδευτικών βιβλίων, διδακτικό υλικό, εξατομικευμένη εκπαίδευση, ειλικρίνεια, ψυχολογική υποστήριξη. ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ καθηγήτρια με εμπειρία στην Ιδιωτική Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και γνώσεις Ειδικής Αγωγής παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου.

Επαγγελματική Εμπειρία

22 χρόνια διδάσκω σε φροντιστήρια ιδιωτικής εκπαίδευσης και σε ιδιαιτέρα μαθήματα ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ καθηγήτρια με εμπειρία στην Ιδιωτική Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και γνώσεις Ειδικής Αγωγής παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η αγάπη για τους νέους αλλά και η τεράστια εκτίμηση στην μόρφωση και την εξέλιξη είναι τα κίνητρα μου. Από παιδί λάτρευα την λογοτεχνία και διάβαζα άπειρα βιβλία. Έτσι γεννήθηκε η επιθυμία να κάνω την αγάπη μου επάγγελμα. Ακόμα και σήμερα λατρεύω να ασχολούμαι με την γνώση και να την μεταλαμπαδεύω στους μαθητές μου. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η αγάπη για τον μαθητή είναι το κλειδί. Πέρα από αυτό η πολυετής πείρα και η δια βίου κατάρτιση σε θέματα παιδαγωγικής διδακτικής και ψυχολογίας είναι πρόσθετα "όπλα". Μέσα από το ενδιαφέρον και την αγάπη προς τον μαθητή και την κατανόηση των εξατομικεύμενων αναγκών η διδασκαλία στέφεται πάντα με απόλυτη επιτυχία 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
22

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

2 Κριτικές

Άριστη γνώση στα φιλολογικά μαθήματα! Με την ιδιαίτερη μεθοδολογία που εφαρμόζει η κυρία Σαμαρά, ειδικά στο μάθημα της έκθεσης και με τις πλούσιες σημειώσεις που μου παρείχε με βοήθησε εξαιρετικά να πετύχω τον στόχο μου στις Πανελλαδικές, με την εισαγωγή μου στην νομική σχολή. Η βελτίωση στην έκφραση και το πλούσιο λεξιλόγιο που απέκτησα με την βοήθεια της θα είναι πολύτιμο εφόδιο για όλη μου τη ζωή! Ήρεμη, γλυκιά και πάντα πρόθυμη να βοηθήσει σε κάθε επίπεδο. 

Δημητριάδης Κωνσταντίνος
25.10.2023

Η κυρία Σαμαρά ήταν καθηγήτρια μου σε όλη την διάρκεια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στο γυμνάσιο και στο λύκειο. Πλέον την θεωρούμε άνθρωπο της οικογένειάς μας! Με στήριξε στην προσπάθεια μου να περάσω στις πανελλήνιες όχι μόνο με την αξεπέραστη κατάρτιση της στα γνωστικά αντικείμενα των φιλολογικών μαθημάτων, αλλά και με την ψυχολογική στήριξη που παρείχε σε μένα, αλλά και στην οικογένεια μου! Όποτε την χρειάστηκα ήταν παρούσα δια ζώσης ή διαδικτυακά! Είναι άξια εκπαιδευτικός, αλλά πάνω από όλα άνθρωπος! Σε ευχαριστώ για την επιτυχία μου, Κυρία Ιωάννα! 

Νικολάου Μαρία
25.10.2023