Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπούλης Αθανάσιος

Χημικός
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Χημικός 2023 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών, Φυσικής και Χημείας σε μαθητές Γυμνασίου και Ά και Β Λυκείου.

Περιοχές: Δυτική Θεσσαλονίκη , Κέντρο

Αν ενδιαφέρεστε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Σας ευχαριστώ.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Πιστέυω οτι ο κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός και προσαρμόζω το μάθημα σύμφωνα με τις ανάγκες του, ενώ παράλληλα προσπαθώ να το κρατήσω ενδιαφέρον και προσιτό.

Επιπλέον διαθέτω έξτρα φροντιστηριακό υλικό με ασκήσεις και θεωρία για περαιτέρω εξάσκηση.

Υπάρχει δυνατότητα για διαγωνίσματα, επαναληπτικά τεστ ώστε να αξιολογείται η πρόοδος του μαθητή. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Επαγγελματική εμπειρία 2 ετών στα ιδιαίτερα μαθήματα Θετικών Επιστημών. Έχω προσφέρει ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών ( Άλγεβρα και Γεωμετρία ), Φυσικής και Χημείας σε μαθητές Γυμνασίου και Ά και Β Γενικού Λυκείου καθώς και ΕΠΑΛ. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Προσωπικά, η επαφή μου με τα παιδιά είναι αρκετά ευχάριστη και με γεμίζει και εμένα τον ίδιο. Είναι ενας κλάδος που αγαπώ και θα ήθελα να μεταδώσω αυτό το συναίσθημα και στους μαθητές. Θέλω να τους δώσω  τα σωστά εργαλεία και να τους αναγάγω σε έναν τρόπο σκέψης που θα τους βοηθήσει να ανταποκριθούν και αργότερα με επιτυχία στις επόμενες βαθμίδες του εκπαιδευτικού συστήματος.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Θεωρώ πως η εμπειρία μου σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας μου, μου δίνουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην κατανόηση των αναγκών του σύγχρονου μαθητή. Έχοντας βιώσει απο πρώτο χέρι το εκπαιδευτικό σύστημα και ως μαθητής αλλά και ως καθηγητής τα τελευταία 2 χρόνια πιστέυω πως έχω την διορατικότητα και την υπομονή να αντιμετωπίσω και να επιλύσω τις όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
2

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Έκανε η κόρη μου Άλγεβρα Β Λυκείου με τον Θάνο και μπορώ να πω οτί μείναμε ικανοποιημένοι.  Συνεπής, πρόθυμος να βοηθήσει ουσιαστικά, ενώ υπήρξε διαφορά τόσο στην βαθμολογία όσο και στην στάση του παιδιού απέναντι στα Μαθηματικά .Δεν υπήρξε κανένα θέμα στην συνεργασία μας. Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα.

Παπαδούλη Ελένη
24.10.2023