Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πανταζατου Αντωνια

Master of Arts in Dance Performance
Bachelor of Arts in Dance
Πτυχία
Yoga Alliance International
Πιστοποίηση - Mindfulness 2020 Επαληθευμένο
Yoga International
Σεμινάριο - Pranayama 2018 Επαληθευμένο
Yoga Alliance International
Σεμινάριο - Yoga Therapy 2014 Επαληθευμένο
Yoga Alliance International/ Tapasya Yoga
Πιστοποίηση - Tapasya Hot Yoga 2013 Επαληθευμένο
Yoga Alliance International
Πιστοποίηση - Yin Yoga 2018 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα yoga σε διάφορες τεχνικές, κατ' οίκον και online.

Από το 2007 έχω παρακολουθήσει διάφορα εκπαιδευτικά πραγράμματα στο Λονδίνο και έχω πιστοποιηθεί σε πολλά διαφορετικά είδη (Hatha, Vinyasa, Anusara, Rasa, Yin Yoga, Yoga Nidra, Tapasya Hot Yoga, Pranayama, Mindfulness, Yoga Therapy).
Με την 14χρονη εμπειρία μου ως καθηγήτρια Yoga, μπορώ να προσαρμόσω το μάθημα αναλόγως με το τι χρειάζεστε.
Η yoga είναι για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, εμπειρίας και ικανοτήτων. Είναι πολύ θεραπευτική για το σώμα και το μυαλό. Mε τις διάφορες τεχνικές που μας προσφέρει, μπορούμε να βελτιώσουμε την υγεία, να εξισορροπήσουμε την ενέργεια στο σώμα, και να προσαρμόσουμε την πρακτική ανάλογα με τις αλλαγές και δυσκολιές που όλοι περνάμε σε καθημερινή βαση.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Στα μαθήματα μου χρησιμοποιώ τις αρχές ευθυγράμμισης της Anusara yoga, οι οποίες επιτρέπουν τους μαθητές να βελτιστοποιήσουν την τεχνική τους και την εμπειρία τους κατά την διάρκεια της πρακτικής και μετά την πρακτική.
Αυτές οι αρχές μπορούν να χρησιμοποιηθούν αναλόγως με το επιθυμητό αποτέλεσμα του μαθητή και να συνδυαστούν με τις ανάλογες τεχνικές αναπνοής, διαλογισμού, mantra και mudra.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδάσκω yoga απο το 2009, με το που τελείωσα το πρώτο μου teacher training στο Λονδινο. Απο το 2009 συνέχισα να παρακολουθώ σεμινάρια και άλλα εκπαιδευτικά πραγράμματα για δασκάλους έτσι ώστε να εμβαθύνω τις γνώσεις μου όχι μόνο σε διαφορετικές τεχνικές της σωματικής πρακτικής, αλλά και σε άλλες πτυχές της yoga, όπως η φιλοσοφία, ο διαλογισμός, η ανατομία και οι πρακτικές της αναπνοης.

Απο το 2009 μεχρι το 2022 δίδασκα ιδιαίτερα και σε διάφορες σχολές στο Λονδίνο (triyoga, the life centre) καθώς και σε γυμναστήρια. Εχω διοργανώσει και διδάξει διάφορα σεμινάρια και yoga retreats στην Αγγλία. Τα τελευταία χρόνια διδάσκω ιδιαίτερα μαθήματα  και σε γκρουπ μεσω του Zoom.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία yoga γιατί κατάλαβα την δύναμη της πρακτικής απο τα πρώτα μαθήματα που παρακολούθησα. Αμέσως ένιωσα μια απόλυτη ηρεμία και δύναμη μέσα μου, που με βοήθησε να αντιμετωπήσω τις δυσκολίες και το άγχος που ένιωθα, προσπαθώντας να συνδυάσω την δουλειά μου και τις μεταπτυχιακές σπουδές μου.

Αποφάσισα να μοιραστώ αυτές τις πρακτικές με τους μαθητές μου, έτσι ώστε να τους βοηθήσω να ξεπεράσουν τις διάφορες δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν, είτε πάσχουν από κάποιο τραυματισμό, είτε από άγχος, κόπωση, είτε από κάτι πιο μακροχρόνιο.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή θα καθοριστούν αφού πρώτα συζητήσουμε με τον μαθητή για τους στόχους του. Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσω Zoom ή Skype, είτε μέσω τηλεφώνου πριν από το πρώτο μας μάθημα. Η εμπειρία, ηλικία, φυσική κατάσταση, τρόπος ζωής και συνήθειες του μαθητή θα καθορίσουν τις αρχικές τεχνικές και αναλόγως με την πρόοδο και συχνότητα των μαθημάτων αυτές οι τεχνικές θα προσαρμοστούν.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
14
Video

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές