Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παυλίδου Φιλίππα

Αγγλική και Γερμανική Φιλολογία
Πτυχία
Freie Universitaet Berlin
Πτυχίο - Αγγλική και Γερμανική Φιλολογία 2023
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Γεια σας! Χαίρομαι πάρα πολύ που βρήκατε την αγγελία μου!

Είμαι απόφοιτος αγγλόφωνου σχολείου και πτυχιούχος Αγγλικής και Γερμανικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Freie Universitaet Berlin της Γερμανίας. Έχω εμπειρία στη διδασκαλία ξένων γλωσσών σε ενήλικες, καθώς και σε παιδιά.

Προτεραιότητά μου να βρίσκομαι κοντά στον μαθητή/στη μαθήτρια και να τον/την παροτρύνω να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω δουλέψει με παιδιά διαφόρων ηλικιών, αλλά και με ενήλικες, γεγονός που με έχει βοηθήσει στο να κατανοώ καλύτερα τις ανάγκες και το επίπεδο του κάθε μαθητή, αναζητώντας πάντα ευέλικτους και δημιουργικούς τρόπους διδασκαλίας που να του/της ταιριάζουν.

Επίσης, η στενή μου επαφή τόσο με τα Αγγλικά από πολύ μικρή ηλικία λόγω της φοίτησής μου σε αγγλόφωνο γυμνάσιο και λύκειο (και μετέπειτα των σπουδών μου), όσο και με τα Γερμανικά χάρη στις σπουδές μου στη Γερμανική φιλολογία πλάι σε γερμανόφωνους φοιτητές σ'ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Γερμανίας, μου έχουν επιτρέψει να αναπτύξω native-like proficiency (γλωσσομάθεια σε άριστο επίπεδο) όσον αφορά την κατανόηση, την προφορά και τη γραμματική των γλωσσών αυτών.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω ασχοληθεί με τη διδασκαλία των Γερμανικών και των Αγγλικών τα τελευταία δύο χρόνια, μέσω ιδιαίτερων μαθημάτων κατ'οίκων σε παιδιά και ενήλικες, αλλά και μέσω της εργασίας μου σε φροντιστήριο.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία είναι κάτι που αγαπώ και εκτιμώ βαθιά, καθώς μέσα απ'αυτή έχω τη δυνατότητα να προσφέρω και να βοηθήσω με τον δικό μου τρόπο, σε κάτι που ξέρω να κάνω καλά. Σκοπός μου, να μοιραστώ αυτή τη χαρά μου με άλλους μαθητές και να τους κάνω να αγαπήσουν τις ξένες γλώσσες, δείχνοντάς τους πόσο όμορφη και δημιουργική μπορεί να γίνει η εκμάθηση μιας καινούριας γλώσσας!

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η εμπειρία μου, οι σπουδές μου και πάνω απ'όλα το ενδιαφέρον μου για τον κάθε μαθητή και την κάθε μαθήτρια ξεχωριστά, μου επιτρέπουν να βρίσκομαι κοντά του/της και να εντοπίζω δυσκολίες και αδυναμίες μέσω επιλεγμένων προφορικών/γραπτών ασκήσεων και συζητήσεων και έτσι να τις αντιμετωπίζω όσο πιο κατάλληλα μπορώ.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
2

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές