Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βαγενα Ιωαννα

Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Φοιτητές

Καλησπέρα  ,είμαι απόφοιτη του τμήματος φιλοσοφίας και παιδαγωγικής του ΑΠΘ με εξειδίκευση  στην παιδαγωγική.   Ενδιαφέρομαι για ιδιαίτερα μαθηματα φιλολογικα κυρίως , στο χώρο των μαθητών. Η επαφή μου με τους μαθητές είναι κάτι που μου δίνει χαρά . Θα χαρώ πολύ  για την οποία συνεργασία .

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι ευχάριστη , επικοινωνιακή με θέληση . Με τα παιδιά όλων των ηλικιών έχω άριστες σχέσεις και θεωρώ πως λογω της ηλικίας μου μπορώ να μπω στη θέση τους και να τους κατανοήσω περισσότερο .

Επαγγελματική Εμπειρία

Έκανα ιδιαίτερα μαθήματα εκθέσεις μαθητή Α γυμνασίου  πριν 1 χρόνο και  ήμουν στις αρχές της χρόνια σε ένα κέντρο μελέτης ( προετοίμαζαν του μαθητές  δημοτικού και γυμνασίου για την επόμενη μέρα ).

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία είναι κάτι μου δίνει ζωή , με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος και μου δίνει χαρά όλη αυτή η επαφή μου με τους μαθητές . Επιτυχία για μένα είναι ο μαθητής να ευχαριστείται το μάθημα και να  μαθαίνει με ευχαρίστηση όλα αυτά που χρειάζονται αντίστοιχα για το κάθε μαθημα, φυσικά με την δική μου βοήθεια.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Τις ανάγκες του μαθητή θα μπορέσω αν της αντιληφθώ με μια πρώτη επαφή με τον ίδιο και με μια σχετική συζήτηση  . Αλλά εννοείται και μέσα από την επικοινωνία με τους γονείς του παιδιού.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Έτη εμπειρίας
1

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές