Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αποστόλου Σουζάνα

Θεσσαλονικη
Πτυχία
ΑΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ
Πτυχίο - 0
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Καλησπέρα σας ονομάζομαι Αποστόλου Σουζάνα, είμαι πτυχιούχος πληροφορικής και παραδίδω μαθήματα πληροφορικής σε όλη τη Θεσσαλονίκη και σε όλες τις ηλικίες  απο πολύ αρχαριους ξεκινόντας απο το μηδέν αλλά και για πιο προχωριμένους μαθητές που θέλουν να μάθουν το κάτι παραπάνω και να εξιδικευτούν πάνω στα windows, microsoft office (word,excel,powerpoint,outlook) με επαιδευτικό υλικό και σημειώσεις. Επίσης μπορώ να σας βοηθήσω να συντάξουμε μαζί το βιογραφικό σας σημείωμα και να σας δείξω τι χρειάζεται να ξέρετε για να εργαστειται σαν υπάλληλος γραφείου. Ακόμα αναλαμβάνω κάποιες εργασίες κατόπιν συνεννόησης.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Για να διδάξεις σε κάποιον μαθητή τα βασικά συστατικά πέρα απο τις γνώσεις είναι η υπομονή, η επιμονή και η μεταδοτικότητα αρετές τις οποίες διαθέτω καθώς επίσης και την κατανόηση των αναγκών του κάθε μαθητή

Επαγγελματική Εμπειρία

Η επαγγελματική εμπειρία που διαθέτω είναι δύο (2) έτη σε μαθήματα microsoft office (word,exel,powerpoint,outlook) καθώς επίσης και εκμάθηση υπολογιστών απο τα πολύ βασικά σε μαθητές κάθε ηλικίας ( 5 χρονών ο μικρότερός μου μαθητής και 67 χρονών κυρία η μεγαλύτερη μου μαθήτρια).

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Την διδασκαλία την θεωρώ κάτι σπουδαίο και πολύ δημιουργικό που σίγουρα αξίζει να ασχοληθεί κανείς. Είναι πολύ σημαντικό να κάνει κάποιος κάτι δημιουργικό σχεδόν σε καθημερινή βάση διότι έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία του και γενικά στη ζωή του. Θεωρώ οτι η διδασκαλία βοηθάει σε αυτό.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Απο ένα διάλογο γνωριμίας με τον μαθητή και κατόπιν με κάποιες σύντομες ερωτήσεις. Κριτήριο για τις ανάγκες του κάθε μαθητή είναι η ηλικία του και το πόσο εξοικειωμένος είναι με το αντικείμενο που επέλεξε να εκπαιδευτεί.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές