Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βαμβακαρης Γιαννης

Κερατσινι
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Ειμαι τελειόφοιτος του Δημοκρήτειου Πανεπιστημίου Θράκης στο τμήμα Γλώσσας Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξεινειών χωρών.  Αναλαμβάνω μαθητές για τα επίπεδα  Α1 Α2 και Β1 και φοιτητές που σπουδάζουν στα τμηματα Ρώσικης γλώσσας και φιλολογιας του ΕΚΠΑ και Γλωσσας Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξεινίων Χωρών του Δημοκριτειου Πανεπιστημιου Θρακης.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Χρησιμόποιώ τις νεότερες μεθόδους διδασκαλίας της γλώσσας. Η διδασκαλία μου επικεντρώνεται στις ανάγκες και τους στόχους του κάθε μαθητη με σκοπό την επίτευξη τους.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδασκω τη Ρώσικη γλώσσα σε μαθητές δημοτικού γυμνασίου  λυκείου  σε φοιτητές που σπουδάζουν την γλώσσα και σε ενήλικες τα τελευταία δυο χρόνια. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η αγάπη μου για τη Ρωσία και τον Ρωσικο πολιτισμο με οδήγησε να προσπαθησω να προσελκύσω περισσότερα άτομα στην εκμάθηση αυτής της υπέροχης γλώσσας. Στη Ρώσικη γλώσσα έχουν γραφτεί πολλά από τα μεγαλύτερα λογοτέχνικά έργα στην ιστορία της λογοτεχνίας. Άλλωστε ποιος δεν θα θέλε να μπορεί να διαβάζει τα αριστουργήματα του Τολστόι του Τσέχωφ και πολλών άλλων απο το πρωτότυπο?

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Καθε μαθητής έχει διαφορετικές ανάγκες και κινητρα για την εκμάθηση της Γλώσσας. Στην πρώτη μας συνάντηση ζητάω απο τον μαθητή να μου πει τους λόγους που επιθυμεί να μάθει την γλώσσα και τους μαθησιακούς του στόχους.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
2

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές