Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παπαμιχαήλ Ευστράτιος

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών πανελλαδικά εξ αποστάσεως (Zoom) και αναλαμβάνω υπεύθυνα την προετοιμασία για τα αναγνωρισμένα πτυχία γλωσσομάθειας της Αγγλικής.

Ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών όλων των επιπέδων και για ενήλικες. 19χρονη διδακτική εμπειρία. Μεθοδικότητα, συνδυασμός, οργάνωση, τεχνικές.

Παρέχεται δωρεάν υλικό εξάσκησης (προσωπικές και φροντιστηριακές σημειώσεις), το οποίο περιλαμβάνει συμπυκνωμένη γραμματική, παλιότερα θέματα εξετάσεων, προετοιμασμένο λεξιλόγιο και Practice tests.

Στόχος μου είναι η εύρεση του σωστού πτυχίου και η εξατομίκευση της διδασκαλίας σε κάθε μαθητή ανάλογα με τις ανάγκες του.
Προετοιμασία για:

A1, A2 (KET), B1 (PET), B2 (Lower), C1 (Advanced), C2 (Proficiency), TOEFL, IELTS, TOEIC, ECCE, CAE, ALCE, ECPE, MSU, LRN, NOCN.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ευχάριστος και δημιουργικός τρόπος διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας, εστιάζοντας στην δημιουργία επαρκούς κατανόησης και άνεσης με τους μαθητές. Σκοπός, πέρα από την ακαδημαϊκή γνώση, η κατάκτηση ενός πολύ καλού επίπεδου χρήσης και ομιλίας της στην καθημερινότητα.

Στόχος, επίσης, η ανάδειξη των δυνατοτήτων τους αλλά και η ενίσχυση τους όσον αφορά τις όποιες αδυναμίες, χρησιμοποιώντας ψηφιακά εργαλεία, διαδραστικές μεθόδους και σύγχρονα εκπαιδευτικά βιβλία για μια ευχάριστη μαθησιακή εμπειρία. Αντίστοιχα στοχευμένη είναι και η προσέγγιση όσον αφορά στην προετοιμασία πτυχίων, η οποία προκύπτει από πολυετή προσωπική ενασχόληση με την εκμάθηση της γλώσσας.

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των μαθητών, ώστε να αποκτούν κίνητρο αλλά και να αγαπήσουν τη γλώσσα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας για πολλά χρόνια και έχω απασχοληθεί:

- Σε ιδιωτικό Σχολείο Αγγλικής Γλώσσας ("Γλωσσικό Σταυροδρόμι"), ως Καθηγητής Αγγλικών (19 χρόνια).

- Σε Δημοτικό Παιδικό Σταθμό ("Δημαράκειος"), ως Καθηγητής Αγγλικών (10 χρόνια).

- Στο Ελληνοαμερικανικό κολέγιο "Anatolia", στα πλαίσια του “Rainbow summer camp”, ως special teacher.

- Ως προφορικός εξεταστής Αγγλικών, στις εξετάσεις NOCN της Palso (πάνω από 10 φορές).

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Θεωρώ μεγάλη ικανοποίηση και ανταμοιβή για έναν εκπαιδευτικό να βλέπει τη συνεχόμενη πρόοδο κι εξέλιξη των μαθητών του, και πόσο έχει έτσι συνεισφέρει στην εκπαιδευτική τους διαδικασία και στην επίτευξη των στόχων τους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες μπορούν να γίνουν αντιληπτές μέσω των μαθημάτων και συζητήσεων με τον εκάστοτε μαθητή, καθώς και μιας σειράς εξετάσεων αξιολόγησης, όπου αυτό καταστεί αναγκαίο.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έτη εμπειρίας
19

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές