Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κουκούμης Χαράλαμπος

Μαρούσι Αττικής
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Ασχολούμαι επαγγελματικά με τη διδασκαλία ιδιαίτερων μαθημάτων στα μαθήματα των Μαθηματικών και της Στατιστικής. Είναι η αγάπη μου για αυτά τα θέματα που με καθοδηγεί στο να επιλέξω αυτό το μονοπάτι εκπαίδευσης, επιδιώκοντας να μοιραστώ τη γνώση μου με μαθητές γυμνασίου, λυκείου και φοιτητές.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Σε κάθε μαθητή βλέπω μια μοναδική προσωπικότητα, έναν μαθητή που έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και ανάγκες. Η εμπειρία μου διδασκαλίας επικεντρώνεται στο να κατανοώ αυτές τις ανάγκες και να προσαρμόζω τη διδασκαλία μου ανάλογα. Πιστεύω ότι η εξατομικευμένη προσέγγιση είναι το κλειδί για την επιτυχία και την κατανόηση των μαθητών.

Με πάθος και αφοσίωση, προσπαθώ να μεταδώσω όχι μόνο τις θεωρητικές γνώσεις, αλλά και την εμπιστοσύνη στις ικανότητες τους. Είναι σημαντικό για μένα να δημιουργώ ένα κλίμα κατανόησης και ενθάρρυνσης, ώστε οι μαθητές να νιώθουν άνετα να κάνουν ερωτήσεις και να εξερευνήσουν τον κόσμο των Μαθηματικών με ενδιαφέρον και αυτοπεποίθηση.

Είμαι διαθέσιμος για να στηρίξω και να καθοδηγήσω τους μαθητές μου σε κάθε βήμα της εκπαιδευτικής τους πορείας, επιδιώκοντας τη μέγιστη επίτευξη των ακαδημαϊκών τους στόχων.

Επαγγελματική Εμπειρία

Ιδιαιτερα μαθηματα μαθηματικων και Στατιστικης 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Αγάπη για τη Γνώση: Η εμμονή μου με τη γνώση και η αγάπη μου για τη μάθηση με ώθησαν να επιλέξω τον χώρο της διδασκαλίας. Θέλω να μοιραστώ τη χαρά της ανακάλυψης και της ανάπτυξης γνώσεων με άλλους.

Επιθυμία να Επηρεάσω Θετικά: Πιστεύω ότι η εκπαίδευση είναι ένα ισχυρό μέσο για την επίτευξη θετικών αλλαγών στη ζωή των ανθρώπων. Θέλω να είμαι μέρος αυτής της διαδικασίας, βοηθώντας τους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Πάθος για τη Μεταφορά Γνώσης: Το πάθος μου για τα Μαθηματικά και τη Στατιστική με καθοδηγεί να θέλω να μεταφέρω αυτήν την αγάπη και την κατανόηση σε άλλους. Θέλω οι μαθητές να δουν την ομορφιά και την εφαρμογή των μαθηματικών στην καθημερινή ζωή.

Ανάπτυξη Δεξιοτήτων και Αυτοπεποίθησης: Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω τους μαθητές να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους ωφελήσουν όχι μόνο ακαδημαϊκά αλλά και στην επαγγελματική τους ζωή. Μέσω της διδασκαλίας, επιδιώκω να ενισχύσω την αυτοπεποίθηση τους και την ικανότητά τους να αντιμετωπίζουν προκλήσεις.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Συνομιλία με τον Μαθητή: Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους είναι να συνομιλήσετε ανοικτά και ειλικρινά με τον μαθητή. Ρωτήστε τον για τις δυνατότητες, τις ανησυχίες, και τους στόχους του στα μαθηματικά και τη στατιστική.

Αξιολόγηση των Αποδόσεων: Αναλύστε τα αποτελέσματα των δοκιμασιών και των εργασιών του μαθητή. Ποιες περιοχές φαίνονται πιο αδύναμες; Ποια θέματα προκαλούν δυσκολίες;

Παρατηρήσεις στην Τάξη: Προσέξτε τη συμπεριφορά και τη συμμετοχή του μαθητή στην τάξη. Εάν υπάρχουν προβλήματα, προσπαθήστε να καταλάβετε αν σχετίζονται με την κατανόηση του υλικού.

Αξιολόγηση των Μεθόδων Μάθησης: Δοκιμάστε διάφορες μεθόδους διδασκαλίας και παρατηρήστε πώς αντιδρά ο μαθητής. Κάποιοι μαθητές μπορεί να επωφελούνται περισσότερο από οπτικά βοηθήματα, ενώ άλλοι από πρακτικές εφαρμογές.

Συνεργασία με τους Γονείς: Οι γονείς είναι σημαντικοί συνεργάτες. Συνομιλήστε μαζί τους για τις παρατηρήσεις σας και για το πώς μπορείτε να συνεργαστείτε για να υποστηρίξετε τον μαθητή.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Έτη εμπειρίας
5

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές