Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σέργη Φωτεινή

Ιωάννινα
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Επί πτυχίο φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής τους Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με πενταετή εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής, Μαθηματικών και Χημείας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, με προϋπηρεσία σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης της Αττικής, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα των παραπάνω θετικών επιστημών σε μαθητές Γυμνασίου και πτυχίο

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω πενταετή εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα καθώς και προϋπηρεσία σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης στο οποίο δίδασκα σε τμήματα Γυμνασίου και Λυκείου.  Διαθέτω πλούσιο δικό μου διδακτικό υλικό, ασκησιολόγιο, διαγωνίσματα, προσομοιώσεις. Η επικοινωνία μου με τους μαθητές είναι άριστη, το μάθημα διαδραστικό με μεγάλη συμμετοχή των μαθητών, ενώ όλοι τους σημείωσαν σημαντική πρόοδο. Επιθυμώ και προσπαθώ πάντα οι μαθητές μου να κατανοούν σε βάθος τις έννοιες των θετικών επιστημών που διδάσκω, και συνεπώς επιμένουμε σε αυτό.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω πενταετή εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών, Φυσικής και Χημείας καθώς και προϋπηρεσία σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Φιλοδοξώ να μεταδώσω την αγάπη μου και τις γνώσεις μου για τις θετικές επιστήμες στους μαθητές μου και να χαίρομαι με την πρόοδό τους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Λόγω της εμπειρίας μου, μπορώ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να καταλάβω ακριβώς τις ανάγκες και τα κενά των μαθητών μου , και να προσαρμόσω το μάθημα προς τη βέλτιστη πρόοδό τους.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Έτη εμπειρίας
5

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές