Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χρυσομάλλης Μίμης

Μουσική Παραγωγή & Τεχνολογία
Πτυχία
Ωδείο Φίλιππος Νάκας
Πτυχίο - Μουσική Παραγωγή & Τεχνολογία 2022
Ωδείο Φίλιππος Νάκας
Δίπλωμα - Ηλεκτρική Κιθάρα 2023
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδονται μαθήματα ηλεκτρικής και κλασικής κιθάρας από διπλωματούχο απόφοιτο του τμήματος μοντέρνας μουσικής του Ωδείου Φίλιππος Νάκας.

Για άτομα κάθε ηλικίας και για όλα τα επίπεδα και στυλ μουσικής. Τα μαθήματα είναι εξατομικευμένα, ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους κάθε μαθητή/μαθήτριας.

*Δωρεάν πρώτο μάθημα γνωριμίας*

Τεχνική (Rhythm / Soloing / Chords / Scales / Modes)

Ρεπερτόριο (Pop / Rock /  Soul / Blues / Jazz)

Μουσική Θεωρία & Τζαζ Αρμονία

Songwriting & Music Production

Τα μαθήματα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τον απαραίτητο εξοπλισμό στην Κυψέλη, ενώ μπορούν να γίνουν στον χώρο σας ή και διαδικτυακά κατόπιν συνεννόησης.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι φιλικός, άμεσος, και έχω εκτενή εμπειρία ως δάσκαλος και παιδαγωγός. Βάζω πάντα στόχο την διαμόρφωση του πιο κατάλληλου πλάνου για κάθε μαθητή ανάλογα με τις ανάγκες του και με χρήση πλούσιου υλικού και βοηθημάτων, ώστε να αναπτύξει σωστά την τεχνική του και να βάλει τις βάσεις για περαιτέρω εξέλιξη. Επίσης, με ενδιαφέρει ο μαθητής να αποκτήσει μια σφαιρική κατανόηση των διαφόρων θεμάτων, γι' αυτό και στο μάθημα θα μιλάμε όχι μόνο για τεχνικά θέματα, αλλά και για ιστορία της μουσικής, θα ακούμε/αναλύουμε κομμάτια, κτλ. έτσι ώστε μαζί με την καλή τεχνική κατάρτιση να ωριμάσει παράλληλα και το μουσικό του αισθητήριο.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω συμπράξει με διάφορα σχήματα μοντέρνας και αυτοσχεδιαστικής μουσικής, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Ολλανδία / Ισπανία). Συνθέτω μουσική για τον κινηματογράφο (3ο Βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό  Animegaron 2022), και συμμετέχω ως κιθαρίστας και συνθέτης σε σύνολα ροκ και τζαζ. Έχω πολύχρονη εμπειρία στον τομέα της μουσικής διδασκαλίας και αγωγής, έχοντας διδάξει κιθάρα και θεωρητικά σε διάφορες σχολές και οργανώσεις με κοινωνική δράση.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Στην διδασκαλία με οδήγησαν το πάθος και η αγάπη μου για την μουσική και για την κιθάρα, καθώς και η επιθυμία να μοιραστώ τις γνώσεις μου με όσους/ες θέλουν να ασχοληθούν με το αντικείμενο. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ανάλογα με το προφίλ και τους στόχους κάθε μαθητή/μαθήτριας, συζητάμε και χτίζουμε μαζί ένα δυναμικό πλάνο μελέτης, το οποίο διαρκώς ανανεώνεται με τον εντοπισμό χώρων βελτίωσης, την έγκαιρη παροχή συμβουλών και προτάσεων, αλλά και την διαρκή έκθεση σε μια ποικιλία από μουσικά ερεθίσματα.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές